2777
2789
عنوان

زندگيم

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 58 پست

ب نظرم ببرش مشاور اصن نرمال  نیس. اگه دنبال بهانس ک فرار کنی ازون زندگی  پس چرا طلاقت نمیده و میزارت خونه بابات بعد میگه این ب حرف نمیکنه طلاقشم نمیدم؟ شایدم عقده داره تو خانواده خودش زور بش میگفتن حالا میخاد هر کاری دوس داره بکنه توام صدات درنیاد.به هر حال بنظرم اگه دوسش داری و  درس شدنیا بنظرت سعیتو بکن وگرنه خودتو خلاص کن چفد مگه زندگی میکنیم ک انقد تحقیرمون کنن😒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو هنوز به زیر یک سقف بودنت و آینده ات  با این آدم اطمینان نداری حالا ازت بچه میخواد , عجب آدم زرنگیه . میخواد هر طور هست پابندت کنه که هم درس و کار رو بزاری کنار و هم ,,,,,,

[QUOTE=46896239]یعنی نجابت به حجابه؟[/QUOTنه.ولی وقتی شوهر میگه باید گوش داد خب.ما عادت کردیم قلدرانه زندگی کنیم.درحالی که خدا دستور داده که حرف شوهر رو گوش داد باید.بجز درمواردی که خلاف شرع میگه.حتی بگه مادرتو نبین.باید گوش بدیم

مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم دلم میلرزد...حتی در خواب هم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو  در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان  میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با اینکفشها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط  در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.......
يا مثلا شوهر يكي ديگه رو ميگه من مثل اون نيستم دولا شم تو سوار شي  خدا شاهده خيلي جاها به حرفش ...

چن ساله  ک با هم اشنا شدین؟این حرفو ک شوهر منم میگه ک زن ذلیل نیستم‌مث فلانیو ...ولی خب تو عمل  از همه بهتره ینی فقط زبونش تلخه و نمیخاد مثلا ب حرف زن بکنه 

درس ت که تموم میشه به زودی. ولی اگه واقعا یه شغل متعالی برای خودت در نظر نداری که دیگه بدون اون شغل نتونی زندگی کنی به نظر من بیشتر به مسئله ی اشتغال فکر کن. همه ی تحصیل کرده ها لازم نیست حتما برن سر کار.
خود شوهرداری و بچه داری کلی وقت و انرژی و خلاقیت و البته آگاهی میطلبه. چیز کمی نیست. شوهرت بچه دوست داره بچه هم نعمت و رحمته اینطور که مشخصه زندگیشو هم دوست داره فقط دلیلی نمی بینه که بری سر کار. تو هم اگه واااااقعا دلیل خاصی نداری و همینطوری دوست داری بری سر کار به نظرم بیشتر در موردش فکر کن. تو اگه بچه داری و شوهرداری نکنی کسی به جای تو این کارو نمیکنه ولی اگه کار نکنی هزار نفر هستن که اون کارو انجام بدن.

دیگه خدا هر آفریده ش رو برای یه چیز آفریده.

نه اتفاقا درسم تموم نميشه حالا حالا   

خوب ما كه واسه پرورش دادن بچه به دنيا نيومدي فقط 

بهتره صبح تا شب خونه بشينم تا ساعت ١١ غصه بخورم كه چرا شوهرم واسم وقت نميزاره 

يا خودمم مشغول باشم ؟

من قبول ندارم که شوهرت خیلی مشکل داره. فقط از یه چیزی رنج می کشه و بلد نیست درست بیان کنه. به نظر میاد که زندگی خانوادگی خیلی هم براش مهم هست. فقط نمیدونه چطوری و به چه زبونی نظرشو بگه.

به نظرم باهاش بحث نکن فقط کارهایی که تو هم واقعا دلیل خاصی برای انجامش نداری و اگه انجام ندی برای تو اتفاق خاصی نمیفته ولی شوهرت خوشحال میشه. یه مدت سعی کن اونطور باشی ببینی چطور میشه. 

به نظرم که زندگیت خوب بشه.
تجربه ی من اینو میگه.

نه اتفاقا درسم تموم نميشه حالا حالا    خوب ما كه واسه پرورش دادن بچه به دنيا نيومدي ...

این چه حرفیه میزنی. خیلی از شوهرا تا 11 شب خونه نیستن. شوهر خودم 3 روز در هفته کلا نیست. یه شهر دیگه ست. ولی آدم بیکار نمیشینه. مخصوصا وقتی بچه داشتی باشی میفهمی که اصلا بیکار نیستی. بعدش هزار تا کار آدم میتونه انجام بده یکیش که خیلی برای زن لازم هست ورزش هست. هر روز برو ورزش. رسیدگی به فرزند هم اینقدر وسیع هست که اگه بخوای خیلی عالی به بچه ت رسیدگی کنی مطمئن باش وقت اضافه نمیاری. وگرنه اگه بخوای یه گوشی یا تبلت بدی دست بچه ت و صبح تا ظهرها هم بذاری مهد، بله خودت می مونی و تنهاییِ خودت.

به هر حال، به نظر من الان که بچه نداری بیکاری. بعد از بچه دار شدن اگه بخوای شاغل باشی مجبوووووووری که بچتو بذاری مهد یا یه جاهایی از بس خسته ای شاید فرصت نکنی باهاش بازی کنی.

بالاخره نمیشه انکار کرد که زن قبل از اینکه برای شغلِ بیرون از خونه آفریده شده باشه برای داخل خونه بیشتر مناسب هست. حالا اگر وقت خیلی اضافه آوردی بعد با شوهرت بشین مشورت کن که وقت اضافه ت رو چیکار کنی. شاید راه حل بهتری از شاغل شدن به ذهنتون رسید.

ببین واقعا چه شغلی میخوای داشته باشی که داشتنش از نداشتنش بیشتر ارزش داره؟
بعضی خانوما هستن مجبورن شاغل باشن مثلا پزشک هستن. که باز هم من پزشک های حاذقی رو میشناسم که 3 روز در هفته بیشتر کار نمیکنن و میگن بقیه وقتمون مال خونه و خونواده ست.
واقعا بشین فکر کن.

اینقددددر زمینه های مطالعاتی هست که آدم بخواد بخونه کل روزش رو میذاره پای کتاب و تحقیق و آگاهی. درحالی که توی خیلی از شغل ها هر روز میری یه کار تکراری یا خسته کننده انجام میدی.
البته خیلی مشاغل هم هست که پویا هست و آدم بهش علاقه داره. اما راست و حسینی اگه بری از زن ها بپرسی بیشترشون به خاطر اینکه آخر ماه حقوق میگیرن انگیزه دارن برن سر کار.
حالا بشین ببین خودت واقعا از زندگی چی میخوای.

من اصلااااا منکر نقش زن ها در مشاغل نیستم. خیلی هم خوبه. اما در خیلیییییییییییی از جاهایی که زن ها دارن فعالیت میکنن واقعا نیازِ جامعه نیست. ببین تو توی کدوم دسته هستی.

عزيزم شوهر من الان به من ميگه درس نخون 

من مهرم ١٤ تاست 

اومدي و ١٠ سال ديگه من و نخواست 

بهم خيانت كرد خدايي نكرده اتفاقي افتاد

من بدون مدرك تحصيلي و استقلال مالي چيكار ميتونم بكنم 

اونوقت كه اون همه فداكاري براي زندگي به چشم هيچكي نمياد 

شوهر من تعادل نداره من ٦ ساله همش تا يه موضوعي پيش مياد ميگه طلاق

من شوهرم و خوب ميشناسم تعادل نداره