2777
2789
عنوان

اونایی که میخواستن جنسیت دو قلو هام رو بدونن بیاید معلوم شد😁😁😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 108 پست

ان شاءالله به خوبی و شادی  بدنیا بیان ،برا منم دعا کنید

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم جنسیت که مهم نیست

اخه من یه دختر دارم دلم میخواد پسر باشه میشه از حالت هاتم بگی ترشح آبکی زیاد داشتی؟ 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

حالت تهوع کم دارم کمر درد و بی حالی نه

انشاالله صحیح سالم به دنیا بیاریشون عزیزم برا منم دعا کن 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

ای جانممممم😍چقدر خوشحال شدم واست انشالله به سلامتی و شادی بدنیا بیان و خیر و برکت به همراه داشته باشن

🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره

ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله 😍

مبارک باشه عزیز برای منم دعا کن خدا بمنم یه گل پسری سالم بده💗💗💗

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مبارکههه عزیزممممم 😍😍😍 انشاالله به سلامتیییی

اجی میشه دعا کنی منم نی نی مو سالم بغلش بگیرم 🥺🙏 فردا میرم برا قلبش استرس دارم🙏🥺💚

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز