2777
2789

من اس دادم و روک گفتم ..حالا خانوادمم دعوام کردن چرا ب فلان فامیل اس دادی ک متنفریم...چون اونا دونستم از ما خوششون نمیاد منم روک اس دادم ازتون متنفریم

خیر.

اگه از کسی متنفر باشیم رفت و آمد نمی‌کنیم ولی ابراز تنفر مستقیم رفتار غیرسیاستمدارانه‌ و ناپخته و کودکانه‌ایه

چون ممکن ما رو تو فامیل تبدیل به آدم بده کنه و روابط کسانی رو که با اون افراد مشکل ندارن با ما خراب کنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر میاد ۱۲ ۱۳ سالت باشه

اگر سن شناسنامه ایت از این بیشتره، سن عقلیت در همون حد بچه ۱۰ ۱۲ ساله س

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خیر.اگه از کسی متنفر باشیم رفت و آمد نمی‌کنیم ولی ابراز تنفر مستقیم رفتار غیرسیاستمدارانه‌ و ناپخته ...

من روک گفتم 

یه خاله دیگمم یه بار دخالت کرد بعدش اس دادم چرا تو زندگیمون دخالت میکنی .تا یک سال دعوا ادامه داشت 

حالا هم خانوادم اون اس هایی ک دادمو چن سال ماجرا میکذره همش میگنش بهم چکارکنم

من روک گفتم یه خاله دیگمم یه بار دخالت کرد بعدش اس دادم چرا تو زندگیمون دخالت میکنی .تا یک سال دعوا ...

اسم این رک بودن نیست. اسمش گستاخیه.

اگه حرفی دارید همون موقع مودبانه تو روی طرف بزنید. مثلا خاله جان این موضوع به شما ارتباط نداره.

قطعا پیامک دادن اونم با لحن تند نه تنها فضیلت نیست بلکه نشانه عدم بلوغ فکریه و به اندازه استوری تیکه دار گذاشتن کودکانه ست

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کسی ک روکه ربطی ب سن ندارن عرضشو داره تا رابطشو قط کنه

شما اگه رک بودی حرفت رو تو روی طرف می‌زدی نه اینکه صبر کنی برسی خونه تو چهار دیواری خودت اس ام اس بدی

کسی ک روکه ربطی ب سن ندارن عرضشو داره تا رابطشو قط کنه

اولا رک، نه روک!

اتفاقا اگه عرضه داری رابطه ت رو درست قطع کن. لازم نیست عین بچه کوچولوها بری بهشون بگی ازت متنفرم‌ این رفتار یه آدم عاقل نیست. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

2790
2778
2791
2779
2792