2777
2789

۳۲سالمه اما نه به چهرم میخوره نه به اخلاقم 

شوهرم همیشه میگه بچه ای 

میگه تو بچگیت موندی 

میگه باید وابسته من نباشی  

😭ولی نمیتونم باور کنم اینجوریم 

کسایی که اینجوری هستید بقیه جدیتون میگیرن یانه

خستم چیکار کنم بهتر بشم زیاد مسئولیت پذیر نیستم 

کو ؟!  کجاست !؟

شوهرت چه خودشیفتس همه دوستدارن زنشون وابسته باشه هر چی از مردا میشنوید باور نکنید مردا همیشه بنفع خودشون حرف میزنن ،حالا وابسته نبودی میگف چقدر دلسنگی بحرف هیچ مردی زندگی نککککککن مردا قالتاقن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چه خودشیفتس همه دوستدارن زنشون وابسته باشه هر چی از مردا میشنوید باور نکنید مردا همیشه بنفع خو ...

بخدا که همیشه همیشه سرزنشم میکنه هیچوقت نشده ازم تعریفی بکنه شاید باورت نشه ولی انگار فقط ی چهره زیبا دارم  که حتی از اون هم تعریف نمیکنه و فقط از اطرافیانم دنبال تایید و تعریفو تمجید هستم وقتی یکی ازم تعریف میکنه خیلی خیلی خوشحال میشم 😭😭😭😭خیلی خاک بسر و بدبختم 

کو ؟!  کجاست !؟

بخدا که همیشه همیشه سرزنشم میکنه هیچوقت نشده ازم تعریفی بکنه شاید باورت نشه ولی انگار فقط ی چهره زیب ...

انرژی منفی به خودت نده عزیزم

یه مدت خودتو بگیر یکمی سر سنگین باش اصلا هم ناراحت مثلا نیستی  یه ذره مثلا سرت درد میکنه دور از جونت 

اصلا گله نکن   فقط رو خودت کار کن  با دوستات وقت بگدرون تا سرگرم بشی  پیش شوهر با سیاست رفتار کن

بخدا که همیشه همیشه سرزنشم میکنه هیچوقت نشده ازم تعریفی بکنه شاید باورت نشه ولی انگار فقط ی چهره زیب ...

تا وقتی انقدر ضعیفی ادما همینجورن باهات بدرک‌توام ازش تعریف نکن ،محبت نکرد توام کم محبت کن مردو یکاری میکنید بشینه رو سرتون پایینم نمیاد بعد یکی ساده نیست میگید رفته دعا گرفته ،رفتار با مرد اینجوری نیست اولا هر چرتی مردا میگن نباید سریع باور کنی دوما محبت کن صبر کن اونم محبت کنه ،رفتار بدی کرد عین خودش رفتار کن بگو از خودت یاد گرفتم فکر کردم کار خوبیه خودت میکنی ،ساده نباش بابا اسی تا کی میخوای ذلیل باشی مردا اصلا ساده نیستن ادای ساده هارو در میارن