2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقوق قانون کار

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
هرچی هست باید بتونه هم خوش چهره باشه یعنی ریش و سیبیل ها زده باشه اهل عرق و مواد و یک آپارتمان خونه ...

بزن دانلود شه😅

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
هر دو حقوق همو میدونیم

چقدر خوب ! من همسرم میدونه که چقدر حقوق میگیرم حتی ریز ب ریزش باید تو خرج هامون بنویسم اما خودش اصلا نمیگه! دست ب خرجش خیلی خوبه هااا اما اینکه دقیق چقدر در آمد  داره نمیگه:( 

منم نمیدونم چقدره برامم مهم نیست واقعا چون هر وقت گفتم پول بده داده بقیه اش مهم نیست🤣

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
مادر من و خودمم عقدم و اینک میپرسم از همسرم درست دقیق جواب نمیده

ما هم عقد بودیم  چند باری پرسیدم اون موقع گفت اما محل کارش ک تغییر کرد دیگه نگفت .

ولی ب نظرم باید دو طرفه باشه و زن و شوهر از هم خبر داشته باشن!

به نظرت کار درستیه ک زن خبر نداشته باشه؟

بنظر خودم درست نیست، یجورایی همسرش انگار محرمش نیست و اونو حساب نمیکنه تو زندگی ولی خب موردهایی هم دیدم خانمه خیلی غر میزنه و اخلاق خوبی نداره واسه مشورت گرفتنو و جار میزنه ریز و درشت زندگیشو اینور اونور، خب مرد هم روش حساب باز نمیکنه که آمار حقوقشو بده، به خیلی چیزها بستگی داره، الان همون خانمایی میگم خودشون قبول ندارن اخلاقشون اینه 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️