2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حقوق قانون کار

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
هرچی هست باید بتونه هم خوش چهره باشه یعنی ریش و سیبیل ها زده باشه اهل عرق و مواد و یک آپارتمان خونه ...

بزن دانلود شه😅

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
هر دو حقوق همو میدونیم

چقدر خوب ! من همسرم میدونه که چقدر حقوق میگیرم حتی ریز ب ریزش باید تو خرج هامون بنویسم اما خودش اصلا نمیگه! دست ب خرجش خیلی خوبه هااا اما اینکه دقیق چقدر در آمد  داره نمیگه:( 

منم نمیدونم چقدره برامم مهم نیست واقعا چون هر وقت گفتم پول بده داده بقیه اش مهم نیست🤣

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
مادر من و خودمم عقدم و اینک میپرسم از همسرم درست دقیق جواب نمیده

ما هم عقد بودیم  چند باری پرسیدم اون موقع گفت اما محل کارش ک تغییر کرد دیگه نگفت .

ولی ب نظرم باید دو طرفه باشه و زن و شوهر از هم خبر داشته باشن!

به نظرت کار درستیه ک زن خبر نداشته باشه؟

بنظر خودم درست نیست، یجورایی همسرش انگار محرمش نیست و اونو حساب نمیکنه تو زندگی ولی خب موردهایی هم دیدم خانمه خیلی غر میزنه و اخلاق خوبی نداره واسه مشورت گرفتنو و جار میزنه ریز و درشت زندگیشو اینور اونور، خب مرد هم روش حساب باز نمیکنه که آمار حقوقشو بده، به خیلی چیزها بستگی داره، الان همون خانمایی میگم خودشون قبول ندارن اخلاقشون اینه 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️