samohb مدیر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 114 عنوان حقوق همسر | مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 27 پست دوستانم سلام میگم که اینجا کسی هست که ندونه حقوق همسرش چقدره؟☹️ 1403/06/24 | 11:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لبخند_آبنباتی عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 10196 چقدر خوب ! من همسرم میدونه که چقدر حقوق میگیرم حتی ریز ب ریزش باید تو خرج هامون بنویسم اما خودش اصلا ... شاید میخواد پس انداز مخفی کنه که در موقع اضطرار استفاده کنید شاید فکر میکنه اگر بگه ممکنه برای خرجش برنامه بچینی ♥️
samohb مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 114 منم نمیدونم چقدره برامم مهم نیست واقعا چون هر وقت گفتم پول بده داده بقیه اش مهم نیست🤣 😂 چه جالب من ۴ ساله ازدواج کردم تا حالا ازش پول نگرفتم چون خودم شاغلم :( اما اگه باردار بشم دیگه شرایط سخت میشه میترسم دیگ بهم پول نده 😂
تعلیقی_بدبخت عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 7486 کارش آزاده و ، من نمیدونم همون رستاکوچولوام 🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪
samohb مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 114 شاید میخواد پس انداز مخفی کنه که در موقع اضطرار استفاده کنید شاید فکر میکنه اگر بگه ممکنه برای خرجش ... خودمم خیلی به این موضوع فکر کردم .همیشه موقع سر سال خونمون که میشه میگه نگران نباش و حواسش هست واقعا از این مورد خیلی راضی ام 🤭
fateekarim عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 216 ما هم عقد بودیم چند باری پرسیدم اون موقع گفت اما محل کارش ک تغییر کرد دیگه نگفت .ولی ب نظرم باید دو ... آره دیگه درستش همینه چی بگم والا ...من خودم زیاد پول نمیگیرم ولی بدون نیاز دارم و در توانش باشه میزنه ب کارتم خدم حقوق کم دارم .و همون خرج خودم میکنم
qazalbanoooo عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 7107 😂 چه جالب من ۴ ساله ازدواج کردم تا حالا ازش پول نگرفتم چون خودم شاغلم :( اما اگه باردار بشم دیگه شر ... من قبل ازدواج شاغل بودم اما بعد عروسی استعفا دادم چون دیگه حقوق شوهرم کافیه خداروشکر استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
لبخند_آبنباتی عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 10196 خودمم خیلی به این موضوع فکر کردم .همیشه موقع سر سال خونمون که میشه میگه نگران نباش و حواسش هست واق ... خدا رو شمر کن هدرش نمیده و برای زندگیتون پس اندازش میکنه ♥️
samohb مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 114 من قبل ازدواج شاغل بودم اما بعد عروسی استعفا دادم چون دیگه حقوق شوهرم کافیه خداروشکر راستشو بخوای خیلی خیلی دوست دارم کارمو اصلا فکر اینکه همش بیستم تو خونه دیوونم میکنه. اما خب بالاخره ک یاید باردار شد و خانواده رو گسترش داد 🤭
qazalbanoooo عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 7107 خدا رو شمر کن هدرش نمیده و برای زندگیتون پس اندازش میکنه دقیقا یکی از دلیل هایی هم ک برام مهم نیست حقوق شوهرم چقدره اینه که پس اندازش برای اینده خیلی دقیق و خوبه استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
samohb مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 114 خدا رو شمر کن هدرش نمیده و برای زندگیتون پس اندازش میکنه 🙏🏻🌹از این بعد بهش نگاه نکرده بودم .همیشه فکر میکنم شاید اگر بدونم همش خرج بشه.از ی طرفم میگم حقمه ک بدونم .
لبخند_آبنباتی عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 10196 🙏🏻🌹از این بعد بهش نگاه نکرده بودم .همیشه فکر میکنم شاید اگر بدونم همش خرج بشه.از ی طرفم میگم حقم ... فکرت رو برای این چیزهای الکی درگیر نکن عزیزم ♥️
samohb مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 114 بنظر خودم درست نیست، یجورایی همسرش انگار محرمش نیست و اونو حساب نمیکنه تو زندگی ولی خب موردهایی هم د ... اینم حرفیه!❤️☹️
samohb مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 114 فکرت رو برای این چیزهای الکی درگیر نکن عزیزم ❤️🤭چشمممنون عزیزم