2777
2789
چقدر خوب ! من همسرم میدونه که چقدر حقوق میگیرم حتی ریز ب ریزش باید تو خرج هامون بنویسم اما خودش اصلا ...

شاید میخواد پس انداز مخفی کنه که در موقع اضطرار استفاده کنید شاید فکر میکنه اگر بگه ممکنه برای خرجش برنامه بچینی

⁦♥️⁩

منم نمیدونم چقدره برامم مهم نیست واقعا چون هر وقت گفتم پول بده داده بقیه اش مهم نیست🤣

😂 چه جالب من ۴ ساله ازدواج کردم تا حالا ازش پول نگرفتم چون خودم شاغلم :( اما اگه باردار بشم دیگه شرایط سخت میشه  میترسم دیگ بهم پول نده 😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید میخواد پس انداز مخفی کنه که در موقع اضطرار استفاده کنید شاید فکر میکنه اگر بگه ممکنه برای خرجش ...

خودمم خیلی به این موضوع فکر کردم .

همیشه موقع   سر سال خونمون که میشه میگه نگران نباش و حواسش هست واقعا از این مورد خیلی راضی ام 🤭

ما هم عقد بودیم چند باری پرسیدم اون موقع گفت اما محل کارش ک تغییر کرد دیگه نگفت .ولی ب نظرم باید دو ...

آره دیگه درستش همینه 

چی بگم والا ...من خودم زیاد پول نمی‌گیرم ولی بدون نیاز دارم و در توانش باشه میزنه ب کارتم 

خدم حقوق کم دارم .و همون خرج خودم میکنم

😂 چه جالب من ۴ ساله ازدواج کردم تا حالا ازش پول نگرفتم چون خودم شاغلم :( اما اگه باردار بشم دیگه شر ...

من قبل ازدواج شاغل بودم اما بعد عروسی استعفا دادم چون دیگه حقوق شوهرم کافیه خداروشکر

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
من قبل ازدواج شاغل بودم اما بعد عروسی استعفا دادم چون دیگه حقوق شوهرم کافیه خداروشکر

راستشو بخوای خیلی خیلی دوست دارم کارمو اصلا فکر اینکه همش بیستم تو خونه دیوونم میکنه. 

اما خب بالاخره ک یاید باردار شد و خانواده رو گسترش داد 🤭

خدا رو شمر کن هدرش نمیده و برای زندگیتون پس اندازش میکنه

دقیقا یکی از دلیل هایی هم ک برام مهم نیست حقوق شوهرم چقدره اینه که پس اندازش برای اینده خیلی دقیق و خوبه

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
خدا رو شمر کن هدرش نمیده و برای زندگیتون پس اندازش میکنه

🙏🏻🌹از این بعد بهش نگاه نکرده بودم .

همیشه فکر می‌کنم شاید اگر بدونم همش خرج بشه.از ی طرفم میگم حقمه ک بدونم .