2777
2789

هرکسی دوره پرنیان مندومی خرید کرده حتما شکایت کنه اصلا فکر پولی که برای شکایت میکنید نباشید 

در ۳دوره برای ۱۰۰۰نفر دوره فروختن به مبلغ یک میلیون ۸۰۰ که حدود ۵میلیارد میشه 

من دوره های اول ثبت نام نکردم چون میخواستم ببینم رضایت میذارن از پیجهای دیگه یا نه 

که تعدادی گذاشتن ( که به احتمال زیاد از خودشون بودن )و من ثبت نام کردم و بعد ۲روز کلا پیج بسته شده 

اگر مردم در دوره های قبلی شکایت کرده بودن پیج زودتر بسته میشد و اینهمه کلاهبرداری نمیشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2802

یه دختر ۱۹ ساله با پولای مردم چه عشقی میکنه 

خیلی هم میگن بی محتوا و ضعیف بوده دورش

گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من نمیفهمم چرا کسی بخواد واقعا چیزی یاد بده باید دوره بفروشه این خانم چ مدرکی چ مهارتی داره اخه؟ چطوری اعتماد میکنید؟

این دوره‌های‌همشون الکیه و رضایتها هم ساختگیه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
یه دختر ۱۹ ساله با پولای مردم چه عشقی میکنه خیلی هم میگن بی محتوا و ضعیف بوده دورش

۱۹ سالشه؟‌

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

شکایت کنی فکر کردی چی دستتو میگیره فقط پول بیشتر از دست میدی متاسفانه شده دزدبازار من از سایت برقیجات خرید کردم ناقص فرستادن رفتم شکایت کنم دفتر قضایی گفت فقط پول و وقتتو هدر میدی گوش نکردم آخرش هیچی به هیچی پلیس فتا گفته بود باید دفتر قضایی شکایت کنی خودشون هم اصلا رسیدگی نمیکنند

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
شکایت کنی فکر کردی چی دستتو میگیره فقط پول بیشتر از دست میدی متاسفانه شده دزدبازار من از سایت برقیجا ...

میدونم پول بیشتری از دست میدم اما مهم اینه که آدمهای بیشتری سرشون کلاه نمیره 

من نمیفهمم چرا کسی بخواد واقعا چیزی یاد بده باید دوره بفروشه این خانم چ مدرکی چ مهارتی داره اخه؟ چطو ...

یعنی چی؟ من خودم مدرس هستم دوره هم میفروشم مال مردم خور هم نیستم

شکایت کنی فکر کردی چی دستتو میگیره فقط پول بیشتر از دست میدی متاسفانه شده دزدبازار من از سایت برقیجا ...

شاید بخاطر عدم پیگیری شما یکی از آشناهای خودتون دوباره از این سایت خرید کنه و ...

2801