2789
عنوان

درد دل

132 بازدید | 12 پست

چند روز پیش دختر خالم زنگ زد مارو برای عروسیش دعوت کرد،چند ساعت بعد اینکه تلفن قطع کرد مامانم زد زیر گریه بهم گفت تو چرا ازدواج نمیکنی که منم یه خبر خوش تو زندگیم بیاد،همش بدبختی به سراغمون میاد😞نمی دونم چیکار کنم خوب دست من که نیست دوست ندارم مردای امروزه اصلا خوب نیستند.... چطوری مامانم خوشحال کنم به این فکر می افتم که چرا من بدنیا اومدم اصلا چرا دختر شدم ،دختر بودن چقدر سخته😭 امکانات هم ندارم که برای خودم زندگی کنم و از شر اینکه یکی بهم بگه کی ازدواج میکنی رهاشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

22سالمه دارم میرم تو23سال

منم ۲۴سالمه همش استرس اینو دارم که نکنه دخترای کوچیک تر فامیل نزدیک زودتر از من ازدواج کنن

🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره

خونه ما برعکسه هربار اسم ازدواج میارم داستان درست میشه و بحث

که چرا درس نمی‌خونی چرا زندگی نمیکنی عین همه شوهر برا چیته و من واقعا نمیتونم واقعا دارم خسته میشم 

خدا یه روز نجاتمون میده مطمئنم فقط کاش دیر نشده باشه

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

منم ۲۴سالمه همش استرس اینو دارم که نکنه دخترای کوچیک تر فامیل نزدیک زودتر از من ازدواج کنن

دختر خالم 30سالش، منی که 22سالم مامانم میگه ببین دختر خالت ازدواج کرد تو چرا ازدواج نمیکنی😩

مامانت خل تشریف دارن....ببخشید

مراقب حرف زدنت باش،من این حرف هارو نزدم که بهش توهین کنید😡 اینا رو گفتم که راهنمایی کنید که دیگه حرف ازدواج نزنه واقعا که 🤬خودت خلی که ادب نداری

مراقب حرف زدنت باش،من این حرف هارو نزدم که بهش توهین کنید😡 اینا رو گفتم که راهنمایی کنید که دیگه حر ...

عزیزم من خودم مادرم

هیچوقت به بچه م همچین حرفی نمی زنم...منظورم این بود حرفش عجیب و دور از عقل بوده...ببخش اگه ناراحت شدی...شاید تحت فشار زندگی باشه...پس درکش کن

تموم میشه هر شبی...
دختر خالم 30سالش، منی که 22سالم مامانم میگه ببین دختر خالت ازدواج کرد تو چرا ازدواج نمیکنی😩

من مامانم گاهی اوقات میگه دخترای سن تو شوهر دارن بچه دارن

وقتی اینطوری میگه واقعا خورد میشم

همشم استرس اینو دارم که نکنه دیر تر از اونی که ازدواج مجدد میخواد بکنه یا اونیکه از من کوچیک تره ازدواج کنم

🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره