2777
2789
مسخرهپ سید چی شد پرونده باز مالک چی شد

هیچی فهمید مالک دورش زده و بهش گفت تو از اعتمادم سواستفاده کردی از حالا ببعد تو اونور خطی من اینور دیگه پشتت نیستم و مالکم گفت سید نه نه بغض کرد بعد که سید رفت زد زیر خنده

نوشت پایان فصل ۳ احتمالا فصل چهارم خواهد داشت اونجا میتونی ببینی چی شد😁

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکتر ک داداشش بود

ن اون دکتر 

دکتری ک قسمت ۱۳ رو تخت بیمارستان بود

ک مالک یبار رفت پیش دست راستش مدارک داد بهش گف تو پاکی تو جاشو بگیر و...

نشون نمیدادن دکترو یعنی ی ادم مهم وزیری چیزی

سریالای ایرانی چرته و هدف دار درست میشه نگاه نکنید همش با هدف حکومت ساخته میشه خیلی از بازیگرا و کار ...

اگر سریالای صدا و سیما رو بگی ممکنه هدف دار باشه.

سریالهای نمایش خانگی چه هدفی دارن جز ترویج خشونت و سیگار کشیدن و روابط آزاد؟ همون چیزهایی که توی فیلمهای آمریکایی هم میبینید

اگر سریالای صدا و سیما رو بگی ممکنه هدف دار باشه.سریالهای نمایش خانگی چه هدفی دارن جز ترویج خشونت و ...

آفرین زدی هدفش همینه ترویج مواد مخدر بی بندو باری .چرا فکر میکنید حکومت میخواد مردم خوب و سالم باشن؟!!هیچ دوره آیی به اندازه الان موفق نبوده تو این قضیه

آفرین زدی هدفش همینه ترویج مواد مخدر بی بندو باری .چرا فکر میکنید حکومت میخواد مردم خوب و سالم باشن؟ ...

بخدا همینه انقد سیگار و بالذت میکشیدن ک من و شوهرم هوس میکردیم بخریم بکشیم.واقعا رو جوونا تاثیر بدی می‌زاره خاک بر سرشون با سریالاشون همشم ک قتل و خیانت بود یعنی فقط بدآموزی داشت این سریال