2777
2789
مسخرهپ سید چی شد پرونده باز مالک چی شد

هیچی فهمید مالک دورش زده و بهش گفت تو از اعتمادم سواستفاده کردی از حالا ببعد تو اونور خطی من اینور دیگه پشتت نیستم و مالکم گفت سید نه نه بغض کرد بعد که سید رفت زد زیر خنده

نوشت پایان فصل ۳ احتمالا فصل چهارم خواهد داشت اونجا میتونی ببینی چی شد😁

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر ک داداشش بود

ن اون دکتر 

دکتری ک قسمت ۱۳ رو تخت بیمارستان بود

ک مالک یبار رفت پیش دست راستش مدارک داد بهش گف تو پاکی تو جاشو بگیر و...

نشون نمیدادن دکترو یعنی ی ادم مهم وزیری چیزی

سریالای ایرانی چرته و هدف دار درست میشه نگاه نکنید همش با هدف حکومت ساخته میشه خیلی از بازیگرا و کار ...

اگر سریالای صدا و سیما رو بگی ممکنه هدف دار باشه.

سریالهای نمایش خانگی چه هدفی دارن جز ترویج خشونت و سیگار کشیدن و روابط آزاد؟ همون چیزهایی که توی فیلمهای آمریکایی هم میبینید

اگر سریالای صدا و سیما رو بگی ممکنه هدف دار باشه.سریالهای نمایش خانگی چه هدفی دارن جز ترویج خشونت و ...

آفرین زدی هدفش همینه ترویج مواد مخدر بی بندو باری .چرا فکر میکنید حکومت میخواد مردم خوب و سالم باشن؟!!هیچ دوره آیی به اندازه الان موفق نبوده تو این قضیه

آفرین زدی هدفش همینه ترویج مواد مخدر بی بندو باری .چرا فکر میکنید حکومت میخواد مردم خوب و سالم باشن؟ ...

بخدا همینه انقد سیگار و بالذت میکشیدن ک من و شوهرم هوس میکردیم بخریم بکشیم.واقعا رو جوونا تاثیر بدی می‌زاره خاک بر سرشون با سریالاشون همشم ک قتل و خیانت بود یعنی فقط بدآموزی داشت این سریال