2777
2789
عنوان

همزاد دارم

744 بازدید | 28 پست

دوستان من رفتم پیش یه کتاب سر مطمئن 

آشنای‌ همسرم 

گفت همزاد داری و چشم زخم شدید 

بهم یه دعایی داد همراهم باشه از امشب چسبوندم به خودم ولی همش ترس و استرس دارم

بنظرتون کی اثر میکنه

همزاد دفع میشه 

دور میشه ازم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا بیخیال مگه عصرِ جاهلیتِ بِ این چیزا اعتقاد داریی حرزِ امام جواد بنداز ببین از هرچی انرژی منفی و ...

حرز دارم تو خونه گذاشتم زیر بالشم همراهم نیست

ولی همزاد هست من مطمئنم خودم دیدمش

بابا بیخیال مگه عصرِ جاهلیتِ بِ این چیزا اعتقاد داریی حرزِ امام جواد بنداز ببین از هرچی انرژی منفی و ...

واقعا خودم هم تا چند مدت پیش باور نداشتم و هرکی میگفت دوساعت نصیحت میکردم که الان عصر جاهلی نیست وسال چندیمو فلان...

الان به دلایلی معتقد شدم

خوب چطوری دیدی توضیح بده یکم ماهم بدونیم

گلم تو این دوسال اخیر خیلی اتفاقات بد برام افتاده یعنی هر روز 

مریض شدم و مدام پشت هم بد بیاری گرفتاری داشتم خیلی ها میگفتن برو یه کتاب باز کن یا جادوتون کردن یا همزاد داری من اعتقاد نداشتم و مسخره میکردم تا اینکه شی نزدیک ساعت ۵و۴صبح دیدمش بالا سرم

حمام میرم دست پام بیخودی کبودی.... و غیره

😂😂😂😂 تورو خدا بیخیال اینا چرت پرته ، اولا ک تمام انسانها همزاد دارن ، همزاد همون ضمیر ناخداگاهه چیزی نیست ک شما بتونی ببینیش ، مگه ما تا جلوی آینه نریم میتونیم خودمونو ببینیم ؟؟ مگه ما ترسمونو استرسمونو میتونیم ببینیم ؟؟؟؟ همزاد هم دیدنی نیست !  چشم زخم هم دعا داره بخون ، بهتر از حرز ک چیزی نداریم ، شما حرز هم داری همراهت ، ما اونم نداریم ، دختر ب حرف این دعا نویس ها اعتماد نکن ۹۹ درصدشون شیادن 

💤💃🍃
😂😂😂😂 تورو خدا بیخیال اینا چرت پرته ، اولا ک تمام انسانها همزاد دارن ، همزاد همون ضمیر ناخداگاهه ...

اصلا حرف شما درست دعا نویس دورغ گو

پس اون چی بود من دیدم بخدا دروغ نمیگم خیلی میترسم خوابم بهم ریخته شب انقدر زیر پتو میمونم بخار پز میشم میترسم پتو از روم بردارم حس بدی دارم همش چشممو باژ میکنم دورمو میپام

اصلا حرف شما درست دعا نویس دورغ گوپس اون چی بود من دیدم بخدا دروغ نمیگم خیلی میترسم خوابم بهم ریخته ...

چی بگم ! انشالله ک فکرمیکنی  ب چشمت اومده و چیزی نیست ، ادم از ترس زیاد یه وقت اینطوری میشه ، مگه تنها زندگی میکنی ؟! بنظر میاد ذهنت آشفته س 

💤💃🍃