2777
2789

وااای پس من رو چی میگی 

شخصیت پدر شوهرم کپ همونه همش تقصیر شوهرمه ازش می‌ترسه و حساب میبره خدا لعنتش کنه 

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه عاشق طوبی شدن ولی من یه قسمتش رو دو سه شب پیش دیدم حس کردم زیادی تو دل فخرالدین رو میخوره و تحت فشارش می‌ذاره.

(نریزید سرم ، می‌دونم زود قضاوت کردم، چون سریال رو ندیدم)

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ولی به نظر من همین که رفت شناسنامه رو از صندوق آورد و زنش رو فرستاد که بره عرضه اشو نشون داد چون بعد رفتن زنش ، حتما دچار دردسر میشه ولی اونو بجون خرید به خاطر همسرش

همه عاشق طوبی شدن ولی من یه قسمتش رو دو سه شب پیش دیدم حس کردم زیادی تو دل فخرالدین رو میخوره و تحت ...

من یبیشتر از ضیا و پریزاد خوشم میاد  

خود طوبی برام حکم ستایش و کیمیا رو داره خیلی باهاش حال نمیکنم   

ولی نمیدونم چرا پریزار و ضیا رو انگار زن و شوهر واقعی میبینم حسشون بهم منتقل میشه

من یبیشتر از ضیا و پریزاد خوشم میاد خود طوبی برام حکم ستایش و کیمیا رو داره خیلی باهاش حال نمیکنم ...

کلا تو این سریال زوج ها خیلی زن وشوهری رفتار می‌کنند وقربون صدقه می رند ضیاء که هی به پریزاد میگه عاشقتم اونم هی به ضیاء میگه الهی قربونت برم وطوبی فخرالدین که جای خود دارند دیگه بعضی وقتها واقعا این قدر سکانسهای عاشقانش زیادی فاشقانیت که من جلوی خان آدم ردم نمیشه ببینم حالا جالبه که این سکانس‌ها سانسورم نشده.

من یبیشتر از ضیا و پریزاد خوشم میاد خود طوبی برام حکم ستایش و کیمیا رو داره خیلی باهاش حال نمیکنم ...

مثلا کیمیا کی این طوری عاشق شوهراشون بود حتی به پیمان که دوست داشت این طور ابراز علاقه نمیکرداصلا عقایدشم خیلی مثل کیمیا نبود هرچند یه جورایی درگیر انقلاب شد ولی مثل اون نبست حتی فخرالدین خم که به شخص انقلابی‌ هست انقلابی گریش مثل پیمان نیست اصلا کلا تو‌مدل اونا نیستند.