2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

116 بازدید | 12 پست

خودم تو رژیمم میگم بیاید بگید شما هم دارید تلاش میکنید واسه لاغری انگیزه بگیریم،کسی رژیم داره؟

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم

کالری شماری از امروز شروع کردم

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
من داشتم خیلی ام خوب پیش رفت کردم ولی باز ول کردم

چقدر کم کردی تو چه تایمی؟

الان باز نمی‌دونم چ جوری شروع کنم گیجم سر در گمم

من ماه اول از دکتر رژیم گرفتم از روز ۲۰رژیم خوردم به استپ الان ۱۰روزه رژیم شوک های متفاوت میگیرم

قد و وزنت چنده؟چی شد ول کردی؟

قد 160وزنم 82بود الان شدم 70کیلو الان باز اضافه کردم نمی‌دونم چقد شدم 

چون پدرم عمل قلب باز انجام داد حالم خیلی بده بود دیگ هیچی برام مهم نبود ول کردم

اما 12کیلو برابر بود مث عمل پیکر تراشی اینجوری لاغر شدم خیلی خوش اندام پوستمم شل نشد صورتمم به هیچ ع ...

الان برگشتی؟

من ماه اول از دکتر رژیم گرفتم از روز ۲۰رژیم خوردم به استپ الان ۱۰روزه رژیم شوک های متفاوت میگیرم

رژیم های مختلف فقط باعث میشه از داخل داغون بشی یا پوستت آسیب جدی ببینه پر لک‌ بشه