2777
2789
عنوان

بچمو ندیدم قدر بچهاتونو بدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مادر بدی نیستیبدون اینایی که میاد تو ذهنت تمام تاثیرات ناراحتی و دلتنگی هستاتفاقن بزار خون شوهرت ...

خداکنه شوهرم ادم شه

چون میدونم ته دلش منو دوست داره خیلی هم دوست داره اما مریض خیانت بود

وخدا خودش میتونه معجزه کنه بخاطر بچم

شوهرم اصلاح شه وسرش ب سنگ بخوره و یهو آدم شه و بیاد بهم حق طلاق و تعهد بده و منو برگردونه و زندگیمو باارامش دوباره شروع کنم

چون میگم شوهرم بد نبود خیلی خوبی داشت هم اخلاقی هم خیلی موارد اما خیانتش باعث شد همه چی تموم بشه

اشکم در اومد نه بخاطر اینکه بچه رو گذاشتی بالکن.همه ی ما یه وقتایی بچه هامونو اذیت کردیم ازروی فشارا ...

اره خدارو دارم منم بهش دو دستی چسبیدم تا ببینم این دفعه خدا چطور میخواد معجزه بهم نشون بده و منو ازاین تاریکی دربیاره توکل کردم بهش

عزیزم خوبی؟ فکرم مونده پیش تو

سلام فداتشم ممنونم که حالمو پرسیدی

امروز رفتم حکم ملاقات موقت گرفتم یک هفته دیگه تاجواب بیاد

وخیلی دو دلم من حکم توقیف ماشین شوهرمو گرفتم و میتونم توقیف فیزیکشو بگیرم ک از حیاط خونشون ببرن ماشینو پارکینگ

نمیدونم اینکارو کنم یا صبرکنم شاید شوهرم ادم شد که میدونمم نمیشه الانم زبونش ۱۰ متره

و مطمئنم الانم یکی دیگه و جایگیزین من کرده  ابدا نمیتونه تنها باشه

از طرفی میگم ماشینو بگیرم شاید بیشتر بهش فشار اومد وسرش ب سنگ خورد

سلام فداتشم ممنونم که حالمو پرسیدیامروز رفتم حکم ملاقات موقت گرفتم یک هفته دیگه تاجواب بیادوخیلی دو ...

خوب خدارو شکر که می تونی ببینیش والا نمی دونم خودت بهتر شوهرتو می شناسی من فقط نگران پسرت و خودت بودم کاش یه وکیل خوب پیدا کنی باهاش مشورت کنی