2777
2789
عنوان

بچمو ندیدم قدر بچهاتونو بدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 37 پست
فقط برگرده پیشم حتی اگه دنیام و روزگارم سیاه باشه از سختی بازم سرش داد نمیزدم و نمیزدمش تحملش میکردم ...

حق داری عزیزم 

انشالله مشکلاتتون حل بشه 

خدا بهت صبر بده 

هرروز برو دیدنش و یه کار واس خودت پیدا کن سرگرم بشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بده به شوهرت . تو نیاز به استراحت داری همون اخر هفته ها بیاد پیشت

منتظر دادگاهم برا ملااقات بچم 

فردا هم ماشین شوهرمو میبرن پارکینگ وخودش نمیدونه ک بخاطر مهریه ماشینش توقیف شده وبرده میشه پارکینگ خداکنه بدتر لج نکنه و نزاره بچمو نبینم

چند روز پیش بهم پیام داد گف اگ میخوای بچتو ببینی میارمش کلانتری وببینش ولی پدر فلان فلان شدت و نیار نمیخوام ببینمش

(حالا پدرم هیچ بدی بهش نکرده چون پدرم پشتمه و دنباال کارای دادگاهمه و اومد جهیزیمو جمع کرد سوخته)

پدرمم نزاشت برم گفت صبرکن تا دادگاه

الهی دستم بشکنه الهی بمیرم من خسته بودم از کارای خونه و فشار روحی بدی هم روم بود و نشسته بودم یکم اس ...

وای نگو 😔

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

حق داری عزیزم انشالله مشکلاتتون حل بشه خدا بهت صبر بده هرروز برو دیدنش و یه کار واس خودت پیدا کن سرگ ...

کجا برم دیدنش کاش میشد میرفتم

بچم خونه پدرشوهرمه و اوناهم به خون من تشنن چون مهریمو گذاشتم اجرا وماشین شوهرمم بخاطر مهریه توقیف شده

عزیزدلم ناراحت. نباش تو هم حق زندگی داری جوونی. تا کی با. مرد خیانت کار میشه ساخت 

فقط عمر و جوونیت حرام میشد 

دو. سال. دیگه همین بچه. می‌ره دنبال عشق و حال خودش ععزیززم 

تو به کسی ظلم نکرردی 

سر مسائل مسخره خودتو بهه هم نربیز بستنی و بالکن و ..

منم پسرم سه ساله ش بییش از حد شیطون و پر فعالیت ازیتت می‌کنه منم گاهی. تازه کوره در میرم تنبیه ش میکنم و مثل شما عذاب وجدان میگیرم 

ما هم دفعه اولی ههست کهه بدنیا اومدییم و زندگی میکنیم 

ذهنت الان با. به یاد آوردن فرایند های احساسی شما رو. در معرض حرص و عذاب وجدان ققرارر میده 

باشگاه برو پیاده روی کن 

والا باختتی

تو مادر بدی نیستی

بدون اینایی که میاد تو ذهنت تمام تاثیرات ناراحتی و دلتنگی هست

اتفاقن بزار خون شوهرت رو بکنه تو شیشه 

تا ادم بشه ( البته نمیشه)

ولی بدون هر فکری که میاد تو سرت بخاطر ناراحتیه و واقعی نیست

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
ای واای عزیزم فشار روت بوده واقعا آدم گاهی کم میاره براش جبران کن الهی بمیرم واسه هر دوتون اشکم دراو ...

عزیزم مرسی که درد منو حس کردی

دعاکن برامون من ک همش دعا میکنم فعلا مستجاب نشده

خدا ب دلت آرامش بده .

خدا کمکت کنه

همه ی ما به نگاه خدا نیازداریم .خدایاکمکمون کن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

عزیزدلم ناراحت. نباش تو هم حق زندگی داری جوونی. تا کی با. مرد خیانت کار میشه ساخت فقط عمر و جوونیت ح ...

عزیزم مرسی ک آرومم کردی😔

باشگاه رفتم منشی شدم ک سرگرم شم و مستقل شم و خودمم ورزش کنم اصلا نمیتونستم نه حوصله کار کردن و داشتم

نه اینکه ورزش کنم

الانم میخوام کار خودمو راه اندازی کنم هی میگم فردا هی میگم فردا افتادم یه گوشه بی انرژی و حوصله هیچیو ندارم حتی حوصله حرف زدن باخونوادمو که بیچارها دارن هرکاری میکنن که من اروم باشم و همش رو حرف منن

همش باهاشون بداخلاقم واصلا خوبیاشونو نمیبینم وفکرم فقط پیش بچم و زندگیمه دلتنگ زندگیمم وحتی دلتنگ شوهر عوضیمم چون خوبیایی هم داشتیم روزای خوبی هم داشتیم که همش دعامیکردم تموم نشن اما تموم شدن و روزای بد جایگزین شدن😭

😭😭😭داااااغوووونم

اشکم در اومد 

نه بخاطر اینکه بچه رو گذاشتی بالکن.همه ی ما یه وقتایی بچه هامونو اذیت کردیم ازروی فشار

ازاین اشکم دراومد که تحت فشاری  .و چقدر ناراحتی که پسرت کنارت نیست.اما یادت باشه خداروداری.خدا به دلت آرامش بده