2777
2789

دوستم خانه داره و مدرک دیپلم داره. 

یه بچه ی سه ساله داره و برادر زاده ش هم دو سالشه،  الان شیش ماهه که دوستم بچه ی داداشش رو از صبح تا شب در کنار بچه ی خودش نگه میداره و شب مامانش از سر کار میاد دنبال بچه. 

دوستم دیگه خسته میشه به زنداداشش میگه من نمیتونم دو تا بچه رو نگه دارم،  خب تو سر کار میری اگه اینجوریه شیش ماه هم من برم سر کار تو بچه ی منو نگه دار. 

زنداداشش میگه من فوق لیسانس دارم تو با مدرک دیپلم اخه کجا میخوای کار پیدا کنی، عمه وظیفشه بچه ی داداشش رو نگه داره. دوستمم میگه خب اگه اینجوریه تو هم عمه ای،  تو هم وظیفته بچه های داداشتو نگه داری. 

زنداداشش و داداشش الان با دوستم قهرن و دیگه با دوستم رفتامد نمیکنن،  از اون طرفم مادره دوستم بهش میگه تو که بیکار بودی،  مدرک درست حسابی هم که نداری، چی میشد بچه داداشتو نگه میداشتی زنداداشت کارشو از دست نمیداد. 

مادرش بهش میگه برو عذرخواهی کن اون بچه رو بیار،  نصف تو نگه دار نصف من بذار زنداداشت بره سر کار،  داداشت بتونه از پس هزینه های زندگی بر بیاد. 

دوستم از یه طرف خسته ست و دیگه نمیتونه برادرزاده ش رو نگه داره از یه طرفم نمیخواد با داداشش قطع رابطه باشه. 

به نظرتون چیکار کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستت اگه عزت نفس داشته باشه هیچوقت دیگه همچین ادمایی رو ادم حساب نمیکنه

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

تو‌محل داداشش اینا هنوز مهدکودک ساختهدنشده؟؟

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

برو بابا زنداداشه میخاست کارشو از دست نده غلط کرد بچه آورد، دوست توهم زندگی خودشو داره نمیتونه که صبح تا شب حمالی بچه داداشو کنه که تهشم زنداداشه ازش طلب داشته باشه 

بهتر کلاغ که قهر میکنه هزار تا گردو به نفع باغبونه😑

والا مردم چقد پر توقع هستن دیدم ک میگم اما اگه اون عمه مجرد بود میشد بگیم نگهش داره بچه رو ولی وقتی خودش متاهله و بچه داره وظیفش نیس بچه بقیه رو نگه داره اون داداشش بی عرضس که افسارشو داده دست زنش باید بهش بگه وظیفه خواهر من نیست بچه ای ک منو تو تولید کردیم نگه داره 

بچه نگه داشتن یک روز دو روز یک هفته ،، ولی وقتی طول بکشه میشه وظیفه . انقد نگهشداشته و چیزی نگفته دیگه کسی کارش رو لطف نمیدونه ، واقعا برای همچین ادمای پر رویی متاسفم ، دختره باید میگف میخوام ادامه تحصیل بدم حالا تو بچه منو نگه دار 

🎀‌دخترا همه ناز هستن، انسان‌های خاص هستن

وا ، زنداداشه مگه ارث پدرش رو طلب داره ؟ با مهدکودک اشنا نیست ؟ خاله اش نگه داره ، موقع حرف رو منبر میرن خاله مادر دومه خانواده مادری دلسوزه فلانه حالا عمه بیچاره خسته شده اخ شده

فردا یه قطره خون از دماغ اون بچه بیاد زنداداشه عمه رو گره میزنه

وقتی نمیتونه نمیتونه دیگه

زن داداشش چه پر روعهفوق لیسانسی ک هستیمگه کار میکنه پولشو میده به خواهرشوهرش؟ منت چی رو میذاره؟

همون دیگه 

باز برا یه هفته دو هفته 

دو ساعت سه ساعت اوکیه ادم از بچه های خواهر برادرش مراقبت کنه 

ولی نه که کلا باشه،  خب اگه اینجوری بود طرف خودش بچه ی دوم میاورد

از روز اول نباید قبول میکرد

که توقع ایجاد نشه

داداششم اگه عرضه نداشت نباید بچه دار میشد

البته قضیه مشکوکه احتمال اینکه دوستت از اول خودش اصرار کرده و تقبل کرده زیادههههه

چون هیچکس به امید عمه بچه نمیاره

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

داداشش مهم تره یا خودش همچین داداشی که باعث زحمته و خواهرشو به چشم حمال میبینه همون قطع ارتباط باشه باهاش بهتره 

بعدم اون بچش چیزیش بشه تو خونه ی دوستت دیگه زن داداش سلیطش پدرشو در میاره 

بهش بگو احمق نشو بعد چند سال یه ادم عصبی میمونه ازت که هیچ کس حتا قدر دان زحمتایی که کشیده نیست

زن داداشت یا باید بذاره مهد بچشو یا به تو حداقل اندازه ی مهد پول میداد 

هر چند با پول هم ارزش مسئولیتشو نداره