2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با دوستمه یا زنداداشش

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 19 پست
تو‌محل داداشش اینا هنوز مهدکودک ساختهدنشده؟؟

همونو بگو 😂

برا اینکه پول مهد ندن 

از اونورم خیالشون راحت باشه که عمه بهتر از مربی از بچه مراقبت میکنه بدونه هیچ دستمزدی نمیذارن مهد 

همون دیگه باز برا یه هفته دو هفته دو ساعت سه ساعت اوکیه ادم از بچه های خواهر برادرش مراقبت کنه ولی ن ...

کلا من نمیدونم شاغل ها چرا منت کار کردنشون رو سر یکی دیگه میذازن 

اون دیپلم هست که هست 

خرج خانه دارها رو مگه شاغلها میدن؟ 

💍♥ i said yes 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی دوتا حقوق دارن برن پرستار بگیرن

یا یه حقوق برا عمه مشخص کنن

چرا باید یکی از وقت و انرژیش بزنه تا یکی دیگه پیشرفت کنه

به جهنم که قهرن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کلا من نمیدونم شاغل ها چرا منت کار کردنشون رو سر یکی دیگه میذازن اون دیپلم هست که هست خرج خانه دارها ...

دوستم میگه داداشم مستاجره درآمدش کمه 

ولی شوهر من خونه داره و درامدش نرماله

زنداداشم میگه من چون کار میکنم تو زندگیه داداشت خرج میکنم تو هم باید بچه ی ما رو نگه داری. 

میگه مادرمم که مریضه نمیتونه کامل نگه داره، خانواده ی زنداداشمم مال یه شهر دیگه ن کلا. 

خواهر کوچیکمونم یه شهر دیگه دانشجوعه فقط من میمونم این وسط که نگه دارم. 

میگه منم برادر زاده م رو خیلی دوس دارم و دوس دارم داداش و زنداداشم پیشرفت کنن ولی منم دیگه خسته شدم با دو تا بچه ی شیطون. 

دوستم میگه داداشم مستاجره درآمدش کمه ولی شوهر من خونه داره و درامدش نرمالهزنداداشم میگه من چون کار م ...

هیچکس وظیفه ای نداره 

اگه میکنی لطف

هیچ بایدی درکار نیست

حالام دوستت نمیخواد نگه داره خب نکنه

💍♥ i said yes