2777
2789

بنظرتون اینا چ ویژگی دارن ک همه دوسشون دارن! یعنی خواست خداست ک محبوب دل ها شدن یا کلا اخلاقه

شما جذب چ اخلاقی میشید

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو هردوتا خانوادم اینجوریم🤷🏻سوگولی و عزیز کرده‌ام 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

مفصله حوصله بحث ندارم

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

برای اینکه کسی دوسشون داشته باشه باور کن کاری نمیکننحتی این موضوع براشون مهم نیست

دقیقاً:)

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اینایی که با این ویژگی دیدم متاسفانه دورو و پاچه خوار بودن بیشتر😂

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

برای اینکه کسی دوسشون داشته باشه باور کن کاری نمیکننحتی این موضوع براشون مهم نیست

دقیقا هیچ کاری نمیکنههههه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
آره بعضیا انگار مهره مار دارنمنم خیلی برام سوالهخودمو میکشم که برای همه جذاب باشمولی نمیشه انگار قدر ...

ساده باش 

نیازی نیست خودتو بکشی تا بقیه دوست داشته باشن 

خودتو زندگی کن

میگن همه چیو باید تجربه کنی همچیو نباید تجربه کرد

من تو هردوتا خانوادم اینجوریم🤷🏻سوگولی و عزیز کرده‌ام

فقط فامیل نیست اشنا و غریبه کلا غریبه ها هم دوسش دارن مخصوصا هم دانشگاهی هایی ک دختره اصلا باهاشون در ارتباط نیست