2777
2789
عنوان

با شوهری ک

634 بازدید | 37 پست

با شوهری که

نه اهل تفریح

نه اهل عروسی

ن اهل مهمونی

نه اهل تولد گرفتن

نه اهل رمانتیک بودن

نه اهل ابراز علاقه کردن

نه اهل ارزش قائل شدن

فقدو فقدوفقد اهل کارچون مادرشوهر معتقدع فقد باید کار کرد... کار کار کار  و پولی نیاوردن و پس انداز نکردن.. چون با پدرش شریکه نه پس اندای دارع ن چیزی فقد در حد خوردوخوراک و پوشاک داریم

نه اهل هیجاااااااایییییییییی و نه اهل هیچییییییی نیس چیکارمیکنید😭

ی بیرون میریم ب زور و بعدش هزار منت و غرولند... 

میگ تولد و گرفتن حتی ی شاخه گل مال سوسولاس من دوس ندارم... مثه پیرمرد هاااا ک الانا تو این دوره زمونه والا پیرمرد هام اینجوری نیستن... با همچنین مزدی چیکارمیکنید با وجود یع بچه 😭😭😭😭😭😭

اینی ک گفتی خصوصیت شوهرت نیستااااا

خصوصیت همه هستش همه

خدارو هم شکر کن الان ی عده هستن ب زور مردو میفرستن سرکار

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راجع به رابطه جنسی و خورد و خوراک هم همین نظر رو داره؟

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

تا وقتی پیش اوناست با پدر شوهرت کار میکنه همینجوره

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
چه قدر خوبن این مردا

هر زیبایی عیبایی هم داره دیگه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

خدت این کارارو انجام بده شاید در خوانواده ای بزرگ شده که هیچ کدوم از این کارا نبوده بفهمون زندگی رمانتیک کردنش قشنگ تره 

والا شوهر منم اینجوری بود ولی من خدم همه کار کردم و نتیجش رو هم دیدم 

باور کن اینهایی که گفتی عالیه شوهرت مرد زندگیه دیگه حالا خوبه از این تن پرورهای بیکار باشه؟

کجاش خوبه میگه هیچی پس انداز نمیکنه

افسردگی میارن برای آدم این جور مردا 

پول بدون تفریح مفت نمی ارزه

مثل مرداب غمگینی ک نیلوفر نداشت ..