2777
2789
عنوان

با شوهری ک

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دربارع رابطه جنسی ارع ماهی یکبار بعضی اوقات دوماه میشع ک نزدیکی نداشتیم

خودتو هدر همچین مردی نکن

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

من نمی تونم اینطور زندگی کنم به هیچ عنوان.

ایشون اصلا زندگی کردن بلد نیستن و براش بهونه میارن.

مگه چند سال زنده ایم؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

سنت کمه. چرا انقدر برای ازدواج عجله کردی 

دو سه سال دوست میموندین تا این خصوصیاتش رو متوجه بشی 

باهاش صحبت کن بگو یه هفته اونجور که تو میخوای پیش برین شاید خوشش اومد . 

خدایا شکرت❤️

اینی ک گفتی خصوصیت شوهرت نیستاااااخصوصیت همه هستش همهخدارو هم شکر کن الان ی عده هستن ب زور مردو میفر ...

تجربه شماست، خیلی ها اینطور نیستن!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اینی ک گفتی خصوصیت شوهرت نیستاااااخصوصیت همه هستش همهخدارو هم شکر کن الان ی عده هستن ب زور مردو میفر ...

کی گفته همه اینطورین؟؟

زندگی نکردن هم به اندازه ی کار نکردن یه معضله.

آدم کار می کنه که بتونه هزینه ی خوشحالی هاش رو بپردازه.

این اسمش زنده موندنه فقط.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️