2777
2789
عنوان

میخام برم طلاق بگیرم اسیرشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 47 پست
ازدواجتون سنتی بوده؟ از قبل میدونستی مریضه؟ هم و دوس داشتین و دارین؟ جدای از بحث هاتون

خیلی دوسش دارم ولی اون نمیدونم راستش اوایل خیلی دوسم داشت ولی الان واقعا نمیدونم فقط حس میکنم منو برا رابطع میخواد دیشب پسش زدم راحت گرفت خوابید

چند روز پیش رفتیم بیرون باخانوادش رفقیشو اونجا دید سریع منو ول کرد چسبید به رفیقش انگار ن انگار من زنشم هیچ بهم اهمیت نمیده جایی میریم جلو اقوام فقط دنبال خورد کردن منه مثلا همین ک دستمو نمیگیره میخاد منو خورد کنه 

بگو یا زینب بگو یا حسین
باورت میشه دیشب انقدر حالم بد بود نمیدونستم گریه کنم یا بخندم من فکر میکردم زندگیم داره خوب پیش میره ...

بمیرم برای دلت عزیزم..همسر منم یک شبه عوض شد ،شب قبلش تا دیر وقت پیشم بود ،لحطه آخرم بغلم کرد و گفت خیلی دوستت دارم  صبحش قرار بود بریم برای عروسیم،نوبت بزنم آرایشگاه،که دیدم یه پیام سرررد داده که امروز نمیشه بریم..اصلا نفهمیدم چیشد که از شب تا صبح آنقدر تغییر کرد و شد یه آدم دیگه..الان تقریبا ۴ ماهه که تغییر کرده و هیچ ارتباطی باهم نداریم ،کسیکه صداشو رو من بالا نبرد،حالا خیلی راحت بهم تهمت میزنه و انگ میچسبونه  خانوادش هم تشویقش میکنن که طلاقم بده..بهش گفتم تغییر کردی میگه نه من اصلا تغییر نکردم من همینم..خیلی حالم بده،انگار تو برزخم، از طرفی میگه میخوام عروسی رو بذارم ولی خانوادم اصلا نمی‌ذارن و بشدت از چشم همه افتاده..دیگه بهش اعتمادی نداریم،خیلی بی احترامی کرد و حرمتارو از بین برد

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ما زندگی رو یکم اشتباه متوجه شدیماول بگم متاسفم بابت رنجی که کشیدیمنتهی ما اینهمه کاری که کردی ...

خوندم امضاتونو من درکش کردم خودم احساس خوبی داشتم وقتی خوشحالش میکردم وقتی بهش رسیدگی میکردم ولی اون ذاتن نمیتونست کنار آدم خوب باشه اون آدم بدیه 

ازدواجتون سنتی بوده؟ از قبل میدونستی مریضه؟ هم و دوس داشتین و دارین؟ جدای از بحث هاتون

ازدواجمون سنتی بود نه بعد عقد فهمیدم خودم متوجه شدم مریضیش از رو قرص هاشو دیدم یواشکی چیری خورد  خودش نگفت بعدم از خانواده ام پنهون کردم خانواده ام از کسی فهمیدن ک دعوا شد آخرش

بگو یا زینب بگو یا حسین
خیلی دوسش دارم ولی اون نمیدونم راستش اوایل خیلی دوسم داشت ولی الان واقعا نمیدونم فقط حس میکنم منو بر ...

خیلی حساسی 

چرا فکر میکنی با نگرفتن دستت میخواد خوردت کنه ؟ شاید خجالت میکشه 

یه سری چیزا که واسه خانوما مهمه واسه اقایون اصلا تعریف نشدست 

بمیرم برای دلت عزیزم..همسر منم یک شبه عوض شد ،شب قبلش تا دیر وقت پیشم بود ،لحطه آخرم بغلم کرد و گفت ...

خدا نکنه مهربونم ،،حتما با یه مشاور صحبت کن ببین این زندگی به صلاحت هست یا نه شده دوتاتون مشاوره برید ،بی احترامی و فحش اینا عادی بشه هیچ جوره جلوی زبونشو نمیگیره 

خیلی حساسی چرا فکر میکنی با نگرفتن دستت میخواد خوردت کنه ؟ شاید خجالت میکشه یه سری چیزا که واسه خانو ...

توجمع خانوادگی اصلا انگار من وجود ندارم بهم اهمیت نمیده شوهرم ۲۴ سالشه من ۲۲

بگو یا زینب بگو یا حسین
ازدواجمون سنتی بود نه بعد عقد فهمیدم خودم متوجه شدم مریضیش از رو قرص هاشو دیدم یواشکی چیری خورد خود ...

میدونم دروغ دلیل موجهیه واسه طلاق 

ولی یکم صبر داشته باش و واسه زندگیت تلاش کن که بعدا شرمنده خودت نشیو بگی کاش بیشتر تلاش میکردم

خدا نکنه مهربونم ،،حتما با یه مشاور صحبت کن ببین این زندگی به صلاحت هست یا نه شده دوتاتون مشاوره بری ...

مشاوره رفتیم چندجا،قبولشون نداره،خودمم تنهایی چند جلسه رفتم ولی بیفایده،چون همراهی نمیکنه اصلا،همه چیو انداخته گردن من،از اول این جریان گفت جدا شیم منم کم کم داشتم کنار میومدم باز الان چند روزه پشیمون شده و میگه نه من نگفتم جدا شیم،تو گفتی..خودمم خیلی میترسم،خانوادمم همینطور،از طرفی دوسش هم دارم باورم نمیشه که انقد تغییر کرده  

توجمع خانوادگی اصلا انگار من وجود ندارم بهم اهمیت نمیده شوهرم ۲۴ سالشه من ۲۲

همسر منم اینجوره منم دلخور میشم دلم میشکنه ولی خب اخلاقشه چه کنم دوس نداره بقیه بهش بگن زن ذلیل 

منم صد حال خوبمو وابسته ی توجهش نمیکنم که وقتی بهم توجه نکرد بخوره تو پرم

مشاوره رفتیم چندجا،قبولشون نداره،خودمم تنهایی چند جلسه رفتم ولی بیفایده،چون همراهی نمیکنه اصلا،همه چ ...

منم باورم نمیشد منم انتظارشو نداشتم ولی همه چی خراب شد با خودم میگم چطور دلش اومد اون ک همیشه میگفت عاشقمه حتی خار دستم میرفت دورم میگشت چرا این همه دروغ ولی خب فهمیدم هیچی از هیچکس بعید نیست همیشه از اونایی ک بیشتر انتظار نداری ازارت بدن بدترین آزار ها رو میبینی مشکل از ما نیست گل قشنگم مشکل از دل بی رحم اوناس کاش خدا زن رو خیلی قوی تر می آفرید ظرافت رو نمیخام💔

منم باورم نمیشد منم انتظارشو نداشتم ولی همه چی خراب شد با خودم میگم چطور دلش اومد اون ک همیشه میگفت ...

چقدر شبیه منی،منم اگه انگشتم خراش برمیداشت،انقد سوال جوابم میگرد که چرا مراقب نبودی و این حرفا..وقتی یادم میاد قلبم آتیش میگیره،الانم خیلی گریه کردم ،از صبح خیلی بیقرارم دلم میخواد حداقل یه پیام بده بهم ولی دریغ..خیلی حرفا تو دلمه که دلم میخواد بهش بزنم ولی نه خبری از خودشه نه خانواده دروغگوش،..نمیدونم تقاص چیو پس دادم،منکه با همه چیش ساختم،خانوادش ولش کردن ولی من پشتش بودم،این حق من نبود..شما بچه داری؟

باورت میشه دیشب انقدر حالم بد بود نمیدونستم گریه کنم یا بخندم من فکر میکردم زندگیم داره خوب پیش میره ...

برای سالگرد عقدمون،کلی برنامه چیده بودم اما شده بود یه مجسمه که اصلا احساسی نداشت،خیلی ضربه خوردم از این اتفاق..من تحمل طلاق رو ندارم،نمیدونم بعدش چطور میتونم دوام بیارم  

چقدر شبیه منی،منم اگه انگشتم خراش برمیداشت،انقد سوال جوابم میگرد که چرا مراقب نبودی و این حرفا..وقتی ...

دقیقاً منم خونوادش ولش کردن پشتش بودم حتی طلاهامو فروختم بهش دادم  کادو های بدون مناسبت،تزئین غذا بهترین لباس و عطر تو خونه هر کاری ک یه زن انجام میده تو خونه من انجام دادم ولی تهش این شد...نه خداروشکر بچه ندارم، دلم آتیش میگیره برا ذوقی که واس سالگرد ازدواجم و تولدش داشتم ۳۰شهربور هر سال بهترین روز برا من بوده ولی الا دلم نمیخاد اون روز برسه