2777
2789
عنوان

میخام برم طلاق بگیرم اسیرشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 47 پست

متاسفم که میبینم انقدر اذیت شدی

اوایل ازدواج به خودی خود شرایطی داره که سخت هست،یعنی تازه با اخلاقیات واقعی طرف مقابلت آشنا میشی

حالا سوالم اینه این آقا از قبلم همین بوده؟ یا بخاطر مشکلاتی که بینتون پیش اومده اینقدر از خونه فراری شده؟

من احساس میکنم اگر کاری کنی که احترام ها حفظ شه و اشتیاق بیشتر پیدا کنه همسرت بهت، سر و تهش رو بزنی تو خونه باشه.

امضامم بخون.خیلی کمکت میکنه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
منم اومدم خونه پدرم دیگه برنمیگردم میدونی بدتر از اینا چیه، این ک تو این چند سال زندگی مشترک بفهمی خ ...

منم زندگیم با دروغ شروع شد اول پنهان کاری تو مریضیش من گفتم هیچ مشکلی بامریضیت ندارم پذیرفتمش ولی باز 

بگو یا زینب بگو یا حسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دعوام دقیقاً سر رفیق بازیشو مشروب خوردنش باهاشون و فحش دادن و کفر گفتن بوده ۵ساله گفته عوض میشه نشده دیگ برا همیشه ترکش کردم خیلی تحمل کردم خیلی از خودم گذشتم ولی هیچی درست نشد

متاسفم که میبینم انقدر اذیت شدیاوایل ازدواج به خودی خود شرایطی داره که سخت هست،یعنی تازه با اخلاقیات ...

آنوقت ک ازدواج کردم اینطور بوده شرایطی ایجاد شده ک از خانواده ش متنفرم بالا خونه پدرشوهرمم اوناهم خسته شدن از دعوا های ما هرچی بشه سریع میره بهشون میگه 

بگو یا زینب بگو یا حسین
آنوقت ک ازدواج کردم اینطور بوده شرایطی ایجاد شده ک از خانواده ش متنفرم بالا خونه پدرشوهرمم اوناهم خس ...

کاش تو دوره ی تو امضام همین امروز شرکت کنی

یکم مهارت یاد بگیره

زن مظهر لطافته

اونو از خودت دور نکن

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
اره خیلی سخته،مال منم الان متوجه شدم که تمام حرفاش دروغ بوده

باورت میشه دیشب انقدر حالم بد بود نمیدونستم گریه کنم یا بخندم من فکر میکردم زندگیم داره خوب پیش میره تکیه کردم بهش بعد چند سال یهو باختم یهو اون بتی که ازش ساختم ریزش کرد خیلی درد داشت خیلی غم داشت برا من زیادی بود من تحملش رو نداشتم فقط ۲۴سالمه اخر هفته سالگرد ازدواجمون و تولدش بود چقدر برنامه ریختم چقدر ذوق داشتم کور شد همه چی تو قلبم صب ک بیدار شدم دیدم چقدر بی حسم انگار خدا تمام دردامو شست و قلبمو سنگ کرده

جمع کن از اونجا برو اگ درست نشد دیگ مهریت بزار اجرا و طلاقمریضیش چیه؟اگ پنهون کرده ازت تا بعد ازدواج ...

اتفاقا مریضی شوهرم جز اون دسته بیماری های ک زود برم طلاق میتونم بگیرم ناتوانی جنسی اینا نیست 

بگو یا زینب بگو یا حسین
کاش تو دوره ی تو امضام همین امروز شرکت کنییکم مهارت یاد بگیرهزن مظهر لطافتهاونو از خودت دور نکن

من بزرگش کردم بهش عزت دادم کتاب خوندم زندگیو براش قشنگ کردم شام ناهار غذاهای تزئین شده فیلمایی ک دوس داشت ب خودم رسیدم ولی چرا شکست خوردم؟ 

اختلالی توی زندگیتون ایجاد میکنه مریضیش؟

بله اگه حالش بد بشه مریض بشه ممکنه بمیره اگ سرش ب جایی بخوره قرص هاشو نخورده باشه 

بگو یا زینب بگو یا حسین
بله اگه حالش بد بشه مریض بشه ممکنه بمیره اگ سرش ب جایی بخوره قرص هاشو نخورده باشه

ازدواجتون سنتی بوده؟ از قبل میدونستی مریضه؟ 

هم و دوس داشتین و دارین؟ جدای از بحث هاتون

من بزرگش کردم بهش عزت دادم کتاب خوندم زندگیو براش قشنگ کردم شام ناهار غذاهای تزئین شده فیلمایی ک دوس ...

ببین ما زندگی رو یکم اشتباه متوجه شدیم

اول بگم متاسفم بابت رنجی که کشیدی

منتهی ما اینهمه کاری که کردی رو به چه نیتی میکنیم ؟

برای اون اقا؟

وقتی بدونیم اصل اصلا اون آقا نیست ، اونوقت هر مشکلی برخوردیم دیگه شکست به حساب نمیاد 

امضامو بخون