2777
2789
عنوان

چرا هیچکس جواب نمیده آقایون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پسر ممکن هست با دیدن عکس یه دختر تو پروفایل و چند بار باهاش صحبت کردن عاشقش شه؟ طوری که هر روز به ...

اره ممکنه ولی بعد چند سال از سرش میپره اگه با کسه دیگه ای اشنا بشه ولی نمیشه روی این حس اعتماد کرد چون اولین و دومین بار عاشق شدن ادم یکم رویایییه و عشق کاملی نیست برای همینه به سادگی عاشق میشن و بسادگی فارغ

اره ممکنه ولی بعد چند سال از سرش میپره اگه با کسه دیگه ای اشنا بشه ولی نمیشه روی این حس اعتماد کرد چ ...

موضوع اینه اون ادم الان سه سال هست بیخیال نشده 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

یادمه اولین بار که عاشق شدم ۱۴ سالم بود عاشق دختر همسایمون شدم 

وقتی که بازی میکردیم با داداشش اینم اومد توی بازیمون و بحث سنو سال شد گفت هر کی بزرگ تره شروع کنه 😅😅

و گفت متولد چه سالی هستی گفتم ۷۷ یکم تعجب کرد (چون خودش ۷۷ بود ) بعد گفت چه ماهی، منم گفتم بعد بیشتر تعجب کرد (اونم متولد همون ماه بود) بعد گفت چه روزی ، اونم جواب دادم دیدم پاشد رفت خونمون بپرسه از خواهرم 🤣🤣🤣 بعدا فهمیدم دقیقا توی یک روز یک سال و یک ماه بدنیا اومدیم و بعدا امار ساعتشو دراوردم دیدم ۱۲ ساعت و ۱۵ دقیقه من ازش بزرگ ترم 

سال ها این ادم تو فکرم بود 

ولی الان دیگه اون حسو ندارم چون واقعا بچگانه بود 

اگرم که ببینیمش دوست دارم ازش خبر بگیرم بدونم تا الان چه اتفاقاتی براش افتاده چون یه زمانی مهم بود واسم و الان نیست

موضوع اینه اون ادم الان سه سال هست بیخیال نشده

مشخصه هنوز با کسی ارتباط نتونسته بگیره به محض اینکه بری تو ی رابطه عمیق تر قطعا حسش ب اون عکس رو از دست میده با خیال راحت به زندگیتون ادامه بدید اگه بهش حسی ندارید 

اگه هم به خاطر حسی که اون نفر به شما داره بهش حس دارید حسه اون شخص می‌تونه بچه‌گانه باشه 

پسر بار اول خیلی زود و بچه گانه عاشق میشن بار دوم ا استفاده از اولین تماس‌های فیزیکیشون عاشق میشن بدون اینکه به چیزهای دیگه فکر کنن مثل اخلاق رفتار شخصیت خانواده و فرهنگ ولی از بار سوم به بعد اگه تجربه گذشته‌شون خوب باشه می‌تونن عشق کامل‌تر و محکم تری رو پیدا کنن

یادمه اولین بار که عاشق شدم ۱۴ سالم بود عاشق دختر همسایمون شدم وقتی که بازی میکردیم با داداشش اینم ا ...

خب چرا دوس داری خبر بگیری وقتی مهم نیس واست 

مشخصه هنوز با کسی ارتباط نتونسته بگیره به محض اینکه بری تو ی رابطه عمیق تر قطعا حسش ب اون عکس رو از ...

نه بابا جفتمون نزدیک 30 ایم و بجه نیستیم 

چون کنجکاوه

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

اینجوری نیست که بگم کلاً مهم نیست واسم بهتره بگم که بهش حسی ندارم ولی چون یه زمانی بهش حس داشتم دوست دارم از حال و احوالش با خبر شم و بدونم که حالش خوبه 

ولی حتی اگه حالش بد باشه درسته که ناراحت میشم ولی رد می‌شم و به زندگیم می‌رسم 

می‌دونی صرفاً چون یه تایمی رو ذهنت درگیر اون آدم بوده دوست داری ازش خبردار شی 

مثلاً شاید توی رابطه گذشته خودت پارتنرت آدم خوبی بوده یا حالا بدی بوده ولی همچنان شاید عکس پروفایلشو چک می‌کنی یا دوست داری از حالش با خبر بشی ما پسرا زیاد اینجورییم دخترا رو نمی‌دونم شما همینجورین ؟

اینجوری نیست که بگم کلاً مهم نیست واسم بهتره بگم که بهش حسی ندارم ولی چون یه زمانی بهش حس داشتم دوست ...

من برام عجیب بود که شما اینجورین اره مام اینجوریم 😂😂😂

نه بابا جفتمون نزدیک 30 ایم و بجه نیستیم

ننمی‌دونم والا ندیدم تا حالا پسری توی این سن با دیدن یه عکس عاشق بشه معمولاً پسرا توی این سن حتی با رابطه ی .... هم عاشق نمیشن 

دو حالت داره یا تا الان سینگل پرومکس بوده 

یا واقعا عاشقه 

یا مشکل داره یا دروغ میگه

اینکه عاشق باشه هم مشکل داره چون قطعاً توی این تایم زیاد توی ذهن خودش شاید تصوراتی از تو داشته باشه که با واقعیت فاصله زیادی داشته باشه مثلاً فکر کنه کنار تو خیلی حالش عالی میشه فکر کنه که هدفش از زندگی کردن کنار تو بودنه ولی وقتی با دو تا اخلاق بد تو مواجه بشه تمام اون تصوراتش خراب بشه 

ولی اگه واقعاً فکر می‌کنی انقدر درگیر توئه به نظر من ی‌تونی باهاش یه مدت صحبت کنی دوست باشی ببینی مشکل‌دار نباشه یا چیز دیگه حتی اگه تا الان سینگل هم بوده به نظر من هیچ ایرادی نداره 

فقط باید یکم صبر بیشتری داشته باشی تا بتونی چیزهای معمولی رو توی رابطه بهش یاد بدی چون رابطه‌های گذشته‌ای نداشته که یاد بگیره

من برام عجیب بود که شما اینجورین اره مام اینجوریم 😂😂😂

خیلی از آدما بیشتر می‌پرسن راجع به عکساشون که مطمئن بشن به فنا رفتن و به خاک سیاه نشستن تا خوشحال بشن 

ولی بعضی از آدما بیشتر دوست دارن خبرای خوب ازشون بشنون  با خبر خوب اونا خوشحال میشن اینکه حالا اونا ازدواج کرده باشن یا توی موقعیت شغلی خوبی باشن واقعاً می‌تونه خوشحالشون کنه