2777
2789
عنوان

سیتریزین واسه سرماخوردگی خوبه❓️

970 بازدید | 26 پست

روزی ۳ تا قرص سرماخوردگی بزرگسالان و میخورم هیچچچ تاثیری نداره. کل روز خوب میشم اما صبح از دوباره سرمامیخورم. میخام بدونم سیتریزین واسه قطع کامل ابریزش بینی خوبه ؟ تاثیر داره؟  ۱۶ سالمه میتونم بخورم؟   سرماخوردگی هیچ تاثیری نداشت برام. فقط کل روز خوب میشم صبح دوباره از سرماخوردگی بیدار میشم. واسه قطع کاملش چی خوبه؟ خسته شدم🥲

امتحانش کن ببین چطوره

من وقتی حساسیت دارم میخورم خوبه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با قرص سرماخوردی در واقع خوب نمیشی فقط روی علایم بیماری سرپوش میگذاری. سیتریزین هم همین خاصیت رو داره. اگر الرژی داشته باشی خوبه. سرماخوردگی باید دوره یک هفته ایش رو بگذروه صبر داشته باش جانم.

اره آبرزیش اینارو قطع میکنه خواب آوره ولی

اره منم یه بار خوردم عین جناره ۳ روز خواب بودم

ولی چاره ای نیس اخه این قرص سرماخوردگی فقط ساعتای اول خوبه بعدش باز ابریزش بینی دارم..:/