2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید اول نقش‌ هارو بدونی و بفهمی چیکار میتونن بکنن... دیگه به صحبتا دقت کنی و چند دست بازی کنی همه چ ...

به نظرم جذاب نیست

البته کلا من با هیچ بازی اوکی نیستم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

چقد دلم واسه این بازی تنگ شده🥺

ببین منی که سه سال  بازی میکنم بازم گاهی تپق میزنم 

اولشه بعدا راه می افتی 

دخترایی هم دیدم که از پلیرای پسر بهتر بودن

فقط سعی کن درحد تعادل بازی کنی چون بازیش به شدت اعتیاد اوره😂

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
چقد دلم واسه این بازی تنگ شده🥺ببین منی که سه سال بازی میکنم بازم گاهی تپق میزنم اولشه بعدا راه می ...

خب آنلاین بازی کن دلت تنگ شده 

من زیاد معتاد نمیشم چون دوبار تو ذهنی بخورم میکشم کنار. 

ولی بی صبرانه منتظر فردام خونه خالی بشه بازی کنم 

خب آنلاین بازی کن دلت تنگ شده من زیاد معتاد نمیشم چون دوبار تو ذهنی بخورم میکشم کنار. ولی بی صبرانه ...

اخه من ۵ماهه تو ترکم😂

منم مث تو قبلا دوست داشتم فقط خونه هیچکس نباشه بازی کنم 

فقط هم انلاین بازی میکردم 

تو کدوم اپ بازی میکنی؟

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
اخه من ۵ماهه تو ترکم😂منم مث تو قبلا دوست داشتم فقط خونه هیچکس نباشه بازی کنم فقط هم انلاین بازی میک ...

پدرخوانده و

شب های مافیا 

واقعا انقدر اعتیاد اوره؟ چندتا اصطلاح که جوابه یادم میدی؟ 

پدرخوانده وشب های مافیا واقعا انقدر اعتیاد اوره؟ چندتا اصطلاح که جوابه یادم میدی؟

شب های مافیا جالب نیس 

اما پدرخوانده بهتره 

من تو ی اپ دیگ بازی میکردم

متاسفانه اونجا بیشتر از اصلاحات مافیا فحش و تبانی و .. یاد میگیری

تارگت=ظن   تارگت بک=ظن متقابل

کاور=سفید کردن=دفاع کردن از ی شخصی

اجماع کردن=گرفتن رای بیشتر شهروندا برای بیرون انداختن ی بازیکن

تبر یا نوب=کسی که اماتوره و بازی بلد نیس

پوش کردن=بیرون انداختن بازیکن

هیل یا سیو=نجات دادن ی بازیکن (بیشتر برای نقش دکتر به کار میره)

کنسه=گول زدن

ایزی تارگت=بازیکنی که راحت از همه بازیکنا تارگت میخوره

فکت=دلیل یا استدلال

فکت ان فیر=فکت مسخره و بی اساس و خارج از منطق

چلنچ=چالش 

ترن=نوبت

ترَپ=تله برای گرفتن مافیا

رو موج سوار شدن=یعنی همراه بازیکنای دیگ ی پلیر تارگت زدن

شیر کردن=هم زدن از رو ی بازیکن

پدرخوانده وشب های مافیا واقعا انقدر اعتیاد اوره؟ چندتا اصطلاح که جوابه یادم میدی؟

اره بازی اعتیاد اوریه  تقریبا

اگه وقتت پر باشه خوبه مثلا هفته ای یکی دوبار بری بازی ولی اگه مدام بیکار باشی متاسفانه همش میری تو بازی