2777
2789
بروبابا ما تو خوزستان ک مهد گندم ایرانه بزور نون پیدا میکنیم درحالی ک خود مردم ما کشاورزن سرزمین جون ...

خداخیرت بده

جراباید از منابع و منافع ما استفاده کنن اونم با نرخی مث ی شهروند عادی

من قاطی کردم؟؟؟؟؟یا شمایی ک از نون نفروختن ب یه هم نوع خوشحالید؟؟

😐شما کلا گارد گرفتیا

من بالا گفتم ک اونایی ک قانونی اینجا هستن وخیلی وقته ایرانن اونا هیچ 

بحثم باایناییه ک غیرقانونی اومدن واز هیچ چیزی باکی ندارن

چرا انقد طرفداری میکنی از اینایی ک بوی لجن میدنو با نگاهای کثیفشون دخترا و قورت میدن ادم حس ناامنی میگیره

یا اینایی ک چن نفری به ی دختر بچه تجاوز کردن

اینا قانونی نیومدن وهویتشون مشخص نیس

چرا انقد جبهه میگیری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افغانی های نامحترم حداقل هویت خودتونو گردن بگیرید پشت اسم ایرانی از خودتون دفاع نکنید😏😂

اره والا حتی جرات ندارن با هویت اصلی خودشون از خودشون دفاع کنن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ظاهرا تا آخر سال حدود ۲ میلیون نفرشون رو قراره بیرون کنن

انشالله همشون برن به سلامت 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اره والا حتی جرات ندارن با هویت اصلی خودشون از خودشون دفاع کنن

جالب اینجاست بهمون فحش هم میدن نمک میخورن نمکدون میشکنن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
بعله روز عاشورا میرقصن چون ۹۰درصد سنی هستن موقع غذا نذری حمله میکنن با تفکرات طالبانیشون

شب شهادت حضرت زهرا چندتاشون رو داخل یه خونه در حال قمار و رقص و آواز با زنای ...... گرفتن  میگفتن هر سال همین کارو میکنن شب شهادت

جالب اینجاست بهمون فحش هم میدن نمک میخورن نمکدون میشکنن

وقتی نه فرهنگ درستی داشته باشی نه اصالت نه ریشه در نهایت حرمت نمکی که  خوردی هم میشکنی 

یه کاناله هس بخدا ببینی این افغانی‌ها چیا به ما ایرانیا میگنینی یه نمک نشناس هایین بخدا قسم

تو خاک خودمون بهمون توهین میکنن انقدر بیشخصیتن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

بگو شما آب رو برای چی تون میخواهید دقیقا نکنه واسه شستن بال هواپیما که خواستن سوار بشن تمیز باشه 🤣