2777
2789
بگو شما آب رو برای چی تون میخواهید دقیقا نکنه واسه شستن بال هواپیما که خواستن سوار بشن تمیز باشه 🤣

ی آب رو دریغ میکنن که نهر طبیعیه توقع دارن ما براشون فرش قرمز پهن کنیم 

نیست خیلی هم قدر دانن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتوتو ب گیجی نزنید ماهم نوع نیستیم...

والا ما از نوع انسانیم شما اگه نیستید مراجعه کنید

ب سازمانی جایی

و این قضیه رو مطرح کنید

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
😐شما کلا گارد گرفتیامن بالا گفتم ک اونایی ک قانونی اینجا هستن وخیلی وقته ایرانن اونا هیچ بحثم بااین ...

کتابهای خالد حسینی رو خوندی؟؟؟

احمد شاه مسعود رو میشناسی؟؟؟

جبر روزگار بد کرد با این بندگان خدااا

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
😐😐😐صورت گرد و چشمای مسخرشون مگه دست خودشون بوده تو که اینهمه فهم و کمالاتت بالاست و به اختیار خود ...

دلم میخواد توهین کنم به شما ربطی نداره

ناراحتی نیا تو تاپیک من نظر بده افغانی 

والا ما از نوع انسانیم شما اگه نیستید مراجعه کنیدب سازمانی جاییو این قضیه رو مطرح کنید🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والاه تاجایی ک میدونم هیچ جا و ارگان و سازمانی شمارو گردن نمیگیره

ی ایرانه ک اونم اهدافی پشتش بود ک اینجایی ک ایشالله با همکاری نردم شریفم پرتتون میکنیم تو خراب شده خودتون

امین.

هزارتا جرم و جنایت میکنن و کردن تو ایران 

خودمون تو نون شب موندیم کار برای مردم نیست اجاره ها سرسام آور شده به خاطر وجود اینا تو صف نونوایی ۲۰ تا ۳۰ تا نون میگیرن خودمون برق و آب نداریم

عین پشگل ریختن تو مملکت ما عین سگ هم زادو ولد میکنن

هرجا میری پر شده افغانی تو مدرسه ها پر شده بچه افغانی 

هزارتا جنایت و تجاوز کردن از منابع ما استفاده میکنن ی قرون مالیات نمیدن ، داریوش مهرجویی و زنش رو ۴تا از همین حرومزاده ها به خاطر ۳۰ میلیون کشتن و سر بریدن 

حالا ی مشت شیرین عقل یا افغانی میان از این وحشی ها حمایت میکنن فاز روشنفکری برمیدارن

ناراحت میشی نیا اینجا نظر بده

برو تو افغانستان قاطی همون طالب وحشی

ی مشت وحشی بی هویت که خیلی راحت بعد از هر جنایتی از مرز خارج میشن چون هویت ندارن و قابل شناسایی نیستن

حالا هی بیا حرف مفت بزن.

اره ماهمه انسانیم که افغانی ها خیلی هامون رو توی مملکت خودمون سلاخی کردن یا تجاوز کردن چرا اون موقع ...

دوست عزیز بخای حساب کنی ایرانی ها خوومون بدتر از این ادم ها همه جا هست اونا همشون ک این جوری نیس ایرانی ها خوومون پدر ب دختر پنچ سالش تحارو میکنه تونستن جلو کسی بگیرن؟؟؟ حالا افغانی نه ایرانی اگ ی پسر ایرانی تجاوز کرد یکی باید تمام پسر ایرانی ها مجازات شن؟؟ 

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔
دوست عزیز بخای حساب کنی ایرانی ها خوومون بدتر از این ادم ها همه جا هست اونا همشون ک این جوری نیس ایر ...

بله شما کاملا درست میکنی فرد متجاوز بین ایرانی ،عرب ،آمریکایی و اروپایی هم هست 

ولی دوست عزیزم یه آمار بگیرین ببینید به ازای هر ده تا افغانی مهاجر به ایران چندتا شدن تجاوز ،دزدی و غارت کردن به ازای هر ده تا ایرانی مهاجر به اروپا یا آمریکا چندتا شون این کاره هستن?? قیاستون درست نیست در جریان هستین آلمان تمام این افغانی های مهاجر غیر مجاز رو به خاطر جنایات و اعمالی که مرتکب شدن داره از کشورش اخراج می کنه پس بدونید هر کشوری مهاجر بی رویه اونم از نوع خلافکار و متجاوز و ناقض قانون داشته باشه بدون تعارف اخراج میکنه چون امنیت مردم خودش خیلی خیلی مهم تر این افغان ها خودشون مملکت دارن خاک دارن چرا برنمیگردن همونجا ؟؟؟؟؟

اصلا ما بحث جنایت و .... رو بزاریم کنار تعدادشون اونقدر زیاد شده توی بعضی شهرها مثل کیش بری پارک از هر پنج تا آدمی که اونجان سه تاشون افغانی هستن  تا چند سال آینده قرار چی به سر کشور ما بیاد اصلا دیگه ایرانی باقی می مونه که بچه من وشما بخواد باهاش دوست بشه یا وصلت کنه  جدای از اینکه منابع و امکانات ماروهم که براش مالیات میدیم دارن استفاده میکنن ..

یه ایرانی اگه داخل کشورمون مرتکب جنایت بشه حداقل هویتش مشخصه و به وقتش مجازات میشه افغانی های مهاجر بی نام و نشون چی ؟ چقدر جنایت کردن و فرار کردن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دلم میخواد توهین کنم به شما ربطی ندارهناراحتی نیا تو تاپیک من نظر بده افغانی

توهین کن عزیزم کی گفت توهین نکنی تو شعور نداشتتو به رخ میکشی یجوووور یه سریا حرف میزنن انگار دارن تو لس آنجلس زندگی میکنن و افغانستانی ها نمای ویلای مجللشونو خراب میکنن

من موافق زیاد شدن افغان ها تو ایران نیستم ولی نیازی نیست بهشون توهین کنیم اونا هم انسانن ما هم انسانیم زمین خدا به نام ما نیست که

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊