اتفاقا منم دیدم یه خانوم باردار افغانی اومد تو صف نونوایی
بهش نون ندادن و رفت. شاید ظالمانه باشه ولی کار درستیه
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
خدایا خودت به مهاجرین بی گناه ازونجا رونده ازینجا مونده کمک کن بنده هات خیلی بی رحم و کثافتن
خدا به ما رحم کنه با این تعداد از افغانیا
با این تعداد دزدی و تجاوز و ...
با زناشون که فقط زاییدن بلدن
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
افغانی های نامحترم حداقل هویت خودتونو گردن بگیرید پشت اسم ایرانی از خودتون دفاع نکنید😏😂
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم اهورایی ام بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️ چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
چشمای مسخرشون؟؟؟ انسانم ارزوستفیلم پیانیست رو دیدی؟ بعضی وقتا میگم فرق شمابا هیتلر و دارو دسته اش چی ...
بروبابا ما تو خوزستان ک مهد گندم ایرانه بزور نون پیدا میکنیم درحالی ک خود مردم ما کشاورزن سرزمین جون میدن گندم میکارن اونوقت یه افغانیه حرومزاده بیاد همه رو درو کنه کوفت کنه چرا بفکر مردم خودشون نیستن؟مااعتصاب کنیم بکسی گندم نفروشیم کل ایران گرسنه میمونه
اره ماهمه انسانیم که افغانی ها خیلی هامون رو توی مملکت خودمون سلاخی کردن یا تجاوز کردن چرا اون موقع حرف از انسانیت نیست یا موقع حق آب هیرمند برای ایران چرا حرف انسانیت نیست دوست عزیز؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹