2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 31 پست
ای بابا .اکثر دخترا گول میخورن تو سن کم .هروقت اومد تو ذهنت سریع فکرتو عوض کن تا کم‌کم برات این قضیه ...

شاید برات عجیب باشه

تو بیداری این فکر اذیتم نمیکنه و یاد تجاوز بیفتم اذیت نمیشم کاملا بااین تجاوز کنار اومدم ولی تو خاب خیلی اذیت میشم انگار برمیگردم به چند سال پیش و همون حسی که اون لحظه داشتم میاد سراغم

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت رو از اینکه گول خوردی ببخش .تو خیلی دختر قوی هستی

گول خوردم؟   منظورت چیه

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
شاید برات عجیب باشهتو بیداری این فکر اذیتم نمیکنه و یاد تجاوز بیفتم اذیت نمیشم کاملا بااین تجاوز کنا ...

قبل خواب بهش فکر میکنی؟قبل خواب مدیتیشن کن یا سوره بخون یکاری کن ک باارامش خوابت ببره .فکر کنم ناخوداگاه ذهنت درگیره ک میاد تو خوابت 

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
قبل خواب بهش فکر میکنی؟قبل خواب مدیتیشن کن یا سوره بخون یکاری کن ک باارامش خوابت ببره .فکر کنم ناخود ...

دیشب قبل خاب اره بهش فکر میکردم ولی خیلی وقتا بدون اینکه بهش فکر کنم خوابشو میبینم

من خیال کردم گول خوردی بهت تجاوز شده .چون تو سن کم اکثرا گول میخورن از دوست پسراشون .پس چجور تجاوز ...

نه گول نخوردم

به زور بهم تجاوز شد گلم

دیشب قبل خاب اره بهش فکر میکردم ولی خیلی وقتا بدون اینکه بهش فکر کنم خوابشو میبینم

مونده تو ناخوداگاه ذهنت.هروقت اومد تو ذهنت سریع فکرتو تغییربده و ب چیزی ک دوست داری فکر کن 

نه گول نخوردمبه زور بهم تجاوز شد گلم

یچیز دیگه ام هست میگن رو کاغذ بنویسین نگرانی و افکار مزاحم رو بعد پاره کنین یا اتیشش بزنین .میگن خیلی جوابه 

خوب برو پیشه روان پزشک چیز ساده ای که کسی که متخصص نیست راه حل بده منم خودم شنیده بودم تو شهرمون به دختر کلاس ۶ تجاوز شد وقتی کلاس ۱۲ بود بازم میگفت هنوز یادمه دارم دیونه میشم

از طرف شکایت میکردی

نشد

چندسال پیش بود

بچه بودم

تهدید شده بودم

از پدرومادرم از ابرو از خیلی چیزا میترسیدم

نمیتونستم کاری کنم طرف قضیش فرق میکرد