2777
2789
عنوان

تجاوز

1123 بازدید | 31 پست

دوستان چندسال قبل به من تجاوز شد( نمیخوام وارد جزئیات بشم)

اون دوران خیلی اذیت شدم و از رابطه جنسی متنفر بودم ولی با گذر زمان این مشکل حل شد و دیگه ازارم نمیده

ولی یه مشکل جدیدی برام ایجاد شده 

من هر از گاهی صحنه تجاوز رو تو خواب میبینم و خیلی عرق میکنم و با تپش قلب شدید و استرس وحشتناک از خواب میپرم 

دیشب با یکی از دوستام راجع به تجاوزی که بهم شد صحبت کردم و بازم این خابو دیدم و وقتی از خاب پریدم خیلی ضربان قلبم بالا بود و نفسم بالا نمیومد واقعا کم مونده بود خفه بشم سرو صدا کردم و رفتم بالکن تا حالم خوب بشه

خیلی نگرانم میترسم سکته قلبی یا حمله قلبی بشم😔

خواهش میکنم راهنماییم کنین😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

دیگه درموردش حرف نزن

من هنوزم چیزای که حتی تو کودکی ترسیدم رو تو خواب میبینم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کسی جز روانشناست راجبش حرف نزن.

دارو میدن کاری نمیکنن

دارو اثرش برام موقتیه و دوباره برمیگرده

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
دیگه درموردش حرف نزنمن هنوزم چیزای که حتی تو کودکی ترسیدم رو تو خواب میبینم

سوال از اولین رابطم پرسید منم گفتم😔

اصلا درموردش حرف نمیزنم

سعی کن درباره اش حرف نزنی

حتی وقتایی که حرف نمیزنم هم خوابشو میبینم

سوال از اولین رابطم پرسید منم گفتم😔اصلا درموردش حرف نمیزنم

بپرسن قرار نیس راستشو تعریف کنی ،آتو نده دست کسی همین دوستت فردا دشمنت شد باید ازش حساب ببری

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
بپرسن قرار نیس راستشو تعریف کنی ،آتو نده دست کسی همین دوستت فردا دشمنت شد باید ازش حساب ببری

دوست ناشناس بود

خدا لعنتشون کنه زندگی ی دخترو خراب میکنن

😭😭😭😭😭

کم سن بودم خیلی دلم واسه خودم میسوزه😭

چند سالته؟

الان ۲۰

تجاوز واسه چندسال قبله

الان ۲۰تجاوز واسه چندسال قبله

ای بابا .اکثر دخترا گول میخورن تو سن کم .هروقت اومد تو ذهنت سریع فکرتو عوض کن تا کم‌کم برات این قضیه کمرنگ شه و بعد ی مدت فراموش.

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.