2777
2789
عنوان

من با فیلم علف زار گریه کردم

110 بازدید | 12 پست

تا حالا نشده بود تحت تاثیر چیزی یا فیلمی قرار بگیرم 

اونجا که سارا بهرامی به بازپرس میگفت همه چی بشه برام مهم نیست بچمو چیکار کنم که این صحنه ها رو دیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم:))

همچنین با بی بدن:)

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

منم پارسال دیدم موضوعش خیلی وحشتناک بود 

البته از روی یه پرونده ی واقعی بازی شده 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
چجوری بدتر بوده

تعداد کسانی که به باغ حمله کردن بیشتر بودن. با سلاح سرد مردها رو داخل باغ زندانی کردن و زن ها رو با قمه و قداره از اون باغ خارج می کنن و به محل دیگه ای می برن و به شکل خیلی وحشتناکی بهشون تجاوز می کنن و بعد هم آسیب جسمی می زنن و نیمه شب یه جای متروکه رها می کنن تا پلیس پیداشون کنه. در واقع اول پلیس مردها رو پیدا می کنه و زمان می بره تا زن های بیچاره ای که هم بهشون تجاوز شده بود و هم مورد ضرب و شتم قرار گرفته بودن پیدا بشن

تعداد کسانی که به باغ حمله کردن بیشتر بودن. با سلاح سرد مردها رو داخل باغ زندانی کردن و زن ها رو با ...

اره با خودم گفتم اون پسرا که تجاوز کردن تعدادشون کمتر بوده چجوری اونا زورشون نرسیده 

اره با خودم گفتم اون پسرا که تجاوز کردن تعدادشون کمتر بوده چجوری اونا زورشون نرسیده

تعداد متجاوزین 12 نفر بوده

نکته مهم در اون ماجرا هم دادستان وقت خمینی شهر بود که علیرغم تمام فشارهایی که بهش وارد شد و حتی از برخی تریبون ها و مجامع کسانی که بهشون تجاوز شده رو مقصر دونستن، این پرونده رو به سرانجام رسوند و گفت هیچ چیزی این تجاوز وحشیانه رو که در یک محیط خصوصی اتفاق افتاده توجیه نمی کنه. اگر امروز به این تجاوز رسیدگی نشه و عاملینش مجازات نشن دو روز دیگه هر کسی به بهانه عدم شئونات این کار رو تکرار می کنه. آنچه که در فیلم در مورد دادستان نشون داده شد بخشی از واقعیت ماجرای دادستان خمینی شهر بود