2821
2789
پروفسور عالین.خواهرت خعلی خوشگله

ممنون اره از من خوشگل تره کشافت

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یک ماهه اکستشن مژه کردم واسه عید

من هم راضی بودم هم ناراضی راضی چون انقد قیافمو خوب کرده بود آرایشم نمیکردم خیلی خوب بودم.بخصوص از ریمیل زدن ومداد وخط چشم راحت بودم حتی کرمم نمیزدم!همه توجها فقط رو زیبای چشمم بود.صبحا هم غصه اینو نداشتم وای زود پاشم آرایش کنم بی روح نباشم😁😁😂😂قبلن اینجوری بودم.

ناراضی هم خیلی وقتا خارش داشتم یا دستم میخورد درد میگرفت😓😓راحت نمیتونستم چشمامو بمالم این گزینه خیلی مهمه

خط چشمم چندبار کشیدم ب مصیبت پاک کردم

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
خوب عمل شده

مرسي عزيييزم

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
چقدر شبیه همه ن خوشبخت بشن

مرسی انشالله  

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
بچه ها کاشت مژه خوبه؟دیگه ریمل نمیخواد؟ خداوکیلی اگه تجربه ای دارید بگید پول دستم اومد سریعا دست به ...

نه هررررگز اين كارو نكن 

برو تاپيك منو بخون

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
تو خوشگلتری عکستو قبلا دیدم

ممنون گلم

اون چشماش رنگیه واسه همین میگم خوشگل تره

پرفسور من ندیدم یبار دیگه میزاری داشتم تایپ میکردم

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
خیلی اعتماد ب نفسم صفره

هر کی خشگله اعتماد به نفس نداره😉

هرگز با احمق ها بحث نکنید آنها اول شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه ی یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند....
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز