2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصن خوب نیست من گرفتم فق دعا دعا میکردم تموم شه همون نیترو رو بگیرم

نیترو اصلش 80و خورده ایه 

جنس 8تومنیش واقعا خوبه؟

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  

ديگه همون عكسم خوبه با اين اوضاع سايت 

يه سري يكي از عكسام رو پروفايل ت ل گرام يه غريبه ديدم گرخيدم 

شوهرم بفهمه درجا منو ميكشه 

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
دیگه هی نگید دست زیاد شه اونم فیک بشه😂😂😂

من میمیرم اون نباشه😂

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍

بله دماغم عمله

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ

من گاهی میرم جلو اینه میبینم چقدررررر خوشگلم واسه خودم اهنگ میخونم ادا درمیارم میرقصم

بعضی وقتا میرم جلو اینه میگم اخه خدایااااااا این چه قیافه ای بود بهم دادی

خودمم دچار دوگانگی شدم والا

24 شهریور.بهترین روز زندگیم.خدایا ممنونم