2777
2789
نیترو اصلش 80و خورده ایه  جنس 8تومنیش واقعا خوبه؟

مگه نیترو اصل وقلابی هم داره😓😓

من فک میکردم هشت تومنی همون اصله خودشه 😕😕

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه نیترو اصل وقلابی هم داره😓😓 من فک میکردم هشت تومنی همون اصله خودشه 😕😕

😃😃😃این ارزونا قلابی اصلش

الان تعریف میکردن تعجب کردم

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
بچه ها کاشت مژه خوبه؟دیگه ریمل نمیخواد؟ خداوکیلی اگه تجربه ای دارید بگید پول دستم اومد سریعا دست به ...

تو همین سایت چن نفر پشیمون بودن 

خودمم قصدشو دارمدو دلم

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  

همون قلابیشم خوبه😁میگما من همیشه بعده زدنش ی عذاب وجدانی داشتم نگو قلابی بوده 😭😭

فیکش انقد خوبه اصلش پس حتما معرکست

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..

من الان فقط عکس عروسی خواهرمو دارم تو گوشیم اگه میخواین میزارم

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
عشقا مک هم خوبه..من ک نداشتم..ولی زن داداشم داشت..مژه هاش خیل قشنگ میشدن

کلا این مارک گرونه ..کرمش سیصد هزارتومته 🤤🤤🤤واقعاعدالت نیست ما اینقدر صرف لوازم ارایش کنیم اونوقت یکی لنگ نون شبش باشه بجاش میتونیم اونو به یه بیچاره فقیر کمک کنیم ..از نظر دکترای پوستم بهترین لوازم ارایش چیزای ارزون هستن چون مواد شیمیایی کمتری استفاده شدا ولی برفرض کرم سیصد تومنی اینقدر مواد داره که پوشانندگی بالا داشته باشه و تغییر رنگ نده و .....اینا

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی