2777
2789

برای منم خیلی خاطره انگیزه 

شب بله برون گفتن که بلیط گرفتیم فردا برای هقد همگی میریم مشهد هر کی هم مهمون دوستدارید دعوت کنید 

خلاصه فرداش ما و بهمراه خانواده همسرم و کل طایفه اشون خاله هاش وعموهاش و عمه هاش و مادر بزرگاشون همگی سوار قطار شدیم و سه روز قبل نیمه شعبان رفتیم مشهد هتل گرفتن برامون و روز نیمه شعبان رفتیم تو حرم آقا خطبه عقد و خوندن خیلی حال داد مخصوصا برگشتنی که بیشتر با هم آشنا و صمیمی شده بودیم و خیلی خاطرات خوبی بود دوستدارم همش یکی از فامیلا برای عقدش همینکارو کنه ماهم بریم تجدید خاطره شه دسته جمعی خیلی کیف داد

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عردسیمون محشر بود بهترین روز عمرم بود خیلی خوب بود... انقدر بهم خوش گذشت ک هرچی بگم کمه... انقدر شوه ...

واااااای چ قشنگ.... خعلی عالی ایشالا تااخر همینطوری باشین

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
وای نه😁😁😂😂😂

اخه قدم بلند بود تا اون موقع احتیاجی به کفش پاشنه بلند نبود ولی در برابر شوهرم خیلی کوتاه ترم خواسم کم نیارم پاشنه بلند پوشیدم  دودستی مامانمو چسبیده بودم نخورم زمین

وای روانی بوده. طفلی مامانت

اره کثافت نذاشت مامانم بیاد کنارم داشت حرصم میگرفت هی میگفتن پاشو رژ قرمز بزن این رنگ نداره حالا رژم مسی خوشگل بودا اینا اینجوری میگفتن منم گفتم قرمز مال دهاتیاس

برا زندگی پریشونم دعا کنین😭😭😭
برای منم خیلی خاطره انگیزه  شب بله برون گفتن که بلیط گرفتیم فردا برای هقد همگی میریم مشهد هر ک ...

حرررم واسه عقد عالیه... ماهم تو حرم عقد شدیم ماهگرد عقدمون همیشه میریم دقیقا همونجا میشینیم

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
فدای تو گلم

خدا نکنه

وای روز خواستگاریمون برا خودمون خوب بود بقیه باهم قهر بودن میدونستن ما دوستیم روز ازمایش خونم من قهر ...

تو یکی از تاپیکهات گفته بودی به زور ازدواج کردی که

فک میکردم سنتی ازدواج کردی.

قضیه چیه.

از فضولی مردم.خخخ

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

من خیلی خشک بودم الان که یادم میفته دلم برای شوهرم میسوزه البته مامانمم خوب راهنماییم نکرد

منو همسرم ازدواجمون سنتی بودهمسرمم اولین مرد زندگیمه.. شب قبل آزمایش به من .smsداد 

یه روزمناسبتی بود منم جوابشو ندادم گفتم هروقت عقدکردیم بعد...الان که یادم میفته خیلی ناراحت میشم

اخه قدم بلند بود تا اون موقع احتیاجی به کفش پاشنه بلند نبود ولی در برابر شوهرم خیلی کوتاه ترم خواسم ...

اره منم.... ولی دیگ نپوشیدم اصلا عادت ندارم

عردسیمون محشر بود بهترین روز عمرم بود خیلی خوب بود... انقدر بهم خوش گذشت ک هرچی بگم کمه... انقدر شوه ...

راز موفقیتت چی بود ؟ چرا من ادوست ندارم عروسی بگیرم ؟ همش استرس دارم کی میاد کی نمیاد کی فتنه میکنه کی نمیکنه ؟ ایا خوش میگذره ؟ ایا چرت نمیشه میشه چی میشه ؟ :| 

من خیلی خشک بودم الان که یادم میفته دلم برای شوهرم میسوزه البته مامانمم خوب راهنماییم نکرد منو همسر ...

اشکال نداره الان جبران کن

تو یکی از تاپیکهات گفته بودی به زور ازدواج کردی که فک میکردم سنتی ازدواج کردی. قضیه چیه. از فضولی ...

ب زور ینی زورشون کردم😂😂😂😂😂همه رو زور کردم...شوهرم داداش زن داداشم میشه... البته نشون ندادم ک دوستیم 

برا زندگی پریشونم دعا کنین😭😭😭
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز