اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه
من خوش حال بودم شوهرم خوش حال اطرافیان معمولی اما مادرم مثل همیشه ناراحت شد کلا هر وقت خدا به من نگاه کنه زندگیم تغییر و تحول داشته باشه مادرم قهر میکنه
والا بما گفته بودن تا عمل نکنه بچه دار نمیشه. شوک بودیم کلا. هیچی نفهمیدم از بارداری. امادگی هیچی هم نداشتیم.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
سر اولی زنگ زدم با ذوق گفتم باردارم نیم ساعته خونه بود با چندتا بی بی چک برا اطمینان😅 سر دومی نشستم تو ماشین گفتم خاک بر سرت چیکار کردی باز گفت مگه چی شده گفتم باردارم نیم ساعت در سکوت با دهن باز داشت منو نگاه میکرد 🤦♀️
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
والا بما گفته بودن تا عمل نکنه بچه دار نمیشه. شوک بودیم کلا. هیچی نفهمیدم از بارداری. امادگی هیچی هم ...
واریکوسل داشت؟ شوهر منم همین بود من تقریبا ۸ هفته بودم فهمیدم باردارم وقت جراحی داشتیم کنسل کرد😅
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
واریکوسل داشت؟ شوهر منم همین بود من تقریبا ۸ هفته بودم فهمیدم باردارم وقت جراحی داشتیم کنسل کرد😅
اره ما کلا پشت گوش مینداختیم عمل رو. یعنی میترسید بره، خیلی هم درد داشت.
بچه سرتق هممونو سرکار گذاشت😂
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...