2777
2789

مادرشوهرم تفکرات قدیمی داره با این وجود تو زندگی ما خیلی دخالت میکنه من سر تقسیم زمین ها که به شوهرم نداد چندسالیه زیاد باهاشون در ارتباط نیستم از اونور همش تلاش میکنه بین منو شوهرم اختلاف بندازه من تو یه شرکت مدیرفروش بودم که بخاطر رماتیسم چندماهیه که کار نمیکنم و استعفا دادم تو این چندماه مادرشوهرم دیوونم کرده که چرا نمیری سرکار پسرم وظیفش نیست خرج تو و دخترتو بده سری قبل تو روش وایسادم و گفتم اگه دلت میسوزه واسه پسرت حق و حقوقشو بالا نکش خرج داماداتو میکشی تو حرف واسه پسرت دلسوزی میکنی ما ازتون توقعی نداریم فقط هر سری به یهونه های مختلف پسرتو تیغ نزن که مجبور نباشه بیشتر کار کنه دیگه هیچی نمیگه از اون روز به من حالا گیر داده به دخترم که دانشجو هست میگه دخترو چه به درس و مشق بره شوهر کنه یا بره سرکار هر سری میاد کلی روح و روان دخترمو بهم میریزه اصلا دلم نمیخواد ببینمش متاسفانه کنار خونش ویلا ساختیم و ناخواسته هر از چندگاهی مجبورم قیافشونو تحمل کنم

چندوقت پیش بیرون در خونشون بودن منو شوهرم و دخترم میخواستیم بریم خونمون بعد از چندماه اینا بیرون در بودن تا رفتیم جلو در خونمون ما رو دیدن در رو بستن محکم رفتن تو پدرشوهرم و مادرشوهرم 

واقعا بهم برخورد رفتارشون من سالی یبارم خونشون نمیرم با اینکه اونا همش مزاحم میشن 

اون روزهم میخواستم چند روز برم خونه خودمون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر حرصم گرفت وقتی گفت برو سرکار .فقط دعا کردم که اگه یه روز خودم مادر شوهر شدم اینجوری باعث تنفر عروسم نشم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بش بگو برو از هر کی میخواهی بپرس............خرج زن با شوهرشه........................آشغاله منفور...........عووووووووووووووق

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......