المیراخانوووووم مدیر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 عنوان موهام قشنگه | مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 33 پست پارسال بخاطر خیانتش موهام پسرونه زدم اینقد دلم برای موهای بلند تنگ شدبودخداروشکر یکم بلندشدهبنظرتون قشنگه موهام؟😃😃😍 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن 1403/06/22 | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 زنم متاهلم اتفاقا😐😐😐 خب دخترا جونشون موهاشون الکی قیدموهاشونو نمیزنن وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 یاد موهای لیلا فروهر افتادم با این تفاوت ک مال اون طلایی بود😂😂😂😂😂 خخخخح😍 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9242 خب دخترا جونشون موهاشون الکی قیدموهاشونو نمیزنن درکت میکنم گلم من خودم موهام تا کمرمه جونم بهشون وصله ولی اخه بخاطر خیانت ب موهات اسیب زدی😐😑 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9242 خخخخح😍 😂😂 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 درکت میکنم گلم من خودم موهام تا کمرمه جونم بهشون وصله ولی اخه بخاطر خیانت ب موهات اسیب زدی😐😑 اره خیلی موهام دوست داشت ازلج عصبانیت این کارکردم وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9242 اره خیلی موهام دوست داشت ازلج عصبانیت این کارکردم 😑😑😑بعد واکنشش چ بود حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 اگه قراره موهامونو بریزونی تا عکس موهاتو بذاری بگو تا برم😂 ن گزاشتم وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 😑😑😑بعد واکنشش چ بود هیچی وقتی دید هنگکردبود گفت چراااا این کار گردی فهمیدی عاشق موهاتم این کار کردی دلت اومد هی میگفت قشنگ نشدی گفتم شاهکار خودته وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 درکت میکنم گلم من خودم موهام تا کمرمه جونم بهشون وصله ولی اخه بخاطر خیانت ب موهات اسیب زدی😐😑 موهای من از کمرمم پایین تر بود وای عکس های قبلنم میبینم میخام بمیرم از غصه ولی خب دیگ کاریه که کردم وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 آره عزیزم خیلی خوشگلهمخصوصا فرمی ک وایساده خوشکلی ازخودته گلم وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9242 هیچی وقتی دید هنگکردبود گفت چراااا این کار گردی فهمیدی عاشق موهاتم این کار کردی دلت اومد هی میگفت ق ... 😑😑😑😑😑 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9242 موهای من از کمرمم پایین تر بود وای عکس های قبلنم میبینم میخام بمیرم از غصه ولی خب دیگ کاریه که کردم خدا نکنه عزیزم بنظرم ایندفعه موهای خودشو با ماشین از ته بزن ب نفعته😐😂 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 خدا نکنه عزیزم بنظرم ایندفعه موهای خودشو با ماشین از ته بزن ب نفعته😐😂 جداشدم ازش خداروشکر۸ماهه کات کردم تاحالا خواهش التماس بیا ببینمت موقع رفتن نزاشتی بغلت کنم خداحافطی کنم حالابیاگفتم بیااا👍🖕👍👍👍👍 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9242 جداشدم ازش خداروشکر۸ماهه کات کردم تاحالا خواهش التماس بیا ببینمت موقع رفتن نزاشتی بغلت کنم خداحافطی ... خوب کاری کردی 😑😑😑 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 درکت میکنم گلم من خودم موهام تا کمرمه جونم بهشون وصله ولی اخه بخاطر خیانت ب موهات اسیب زدی😐😑 ببیین یچیز بگم شاید خیلی تعجب کنی من اصلا یادم نمیومد کی موهام کوتاه کردم حتی ۱سانت حاضر نبودم کوتاه کنم بعد اون روزی که خیانت کرد یجوری سفت محکم نشستم گفتم بززززن برهههه ارایشگر نامردی نکرد مردونه زد برام وای چقد زشت شدبودم😂 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن