المیراخانوووووم مدیر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 عنوان موهام قشنگه | مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 33 پست پارسال بخاطر خیانتش موهام پسرونه زدم اینقد دلم برای موهای بلند تنگ شدبودخداروشکر یکم بلندشدهبنظرتون قشنگه موهام؟😃😃😍 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن 1403/06/22 | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9242 ببیین یچیز بگم شاید خیلی تعجب کنی من اصلا یادم نمیومد کی موهام کوتاه کردم حتی ۱سانت حاضر نبودم کوتاه ... دهنت😂😂😂😭😭😭 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 دهنت😂😂😂😭😭😭 قارچ سمی شده بودم خواهررر تازه جون گرفته موهام 😂 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 دهنت😂😂😂😭😭😭 میشه درخواستم قبول کنی یکم حرف بزنیم وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 19450 لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭😔 ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...