2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دونه هل بریز طعمش عالی میشه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

به رو تمیییز بشور و خرد کن. هسته هاشم نگه دار واسه سرماخوردگی فصل زمستون. 

مقدار شکر باید کمی کمتر از مقدار به باشه. مثلا هر 1کیلو به، حدود 850 یا 900 گرم شکر میخواد.

البته بعضی ها به نسبت مساوی میریزن.

به رو بعد از خرد کردن دوباره بشورید و بذارید آبش بره.

شکر رو توی آب حل کنید و بذارید روی گاز تا به جوش بیاد. وقتی جوش اومد، به رو توش بریزید و زیر گاز رو زیاد کنید.

حالا در قابلمه رو روش بذارید. وقتی ی خرده جوشید، زیر گاز رو کمتر کنید. 

دیگه هی بهش سر بزنید و ببینید کی میشه مربا. ی ذره شو بریزید تو ی بشقاب و تست کنید. البته درنظر داشته باشید که بعد که سرد شد و رفت تو یخچال ی مقدار سفت تر میشه. وقتی پخت در قابلمه رو برداید و بذارید سرد بشه . خوب که سرد شد بریزید تو شیشه و بعد بذارید تو یخچال. نوش جان

من با یک کیلو به درست کردم عالی شد رنده درشت کن یک کیلو شکر رو هم بذار با دو لیوان آب بجوشه وقتی شکر آب شد و جوشید به رو اضافه کن زیرش رو کم کنی درش رو بذاری خوشرنگ و جاافتاده میشه در آخر کمی جوهر لیمو یا آبلیمو یه کم هم گلاب بریز بعد زیرشو خاموش کن محشر شد 

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
اخه گردو چه اندازه بد نشه

هر ی دونه گردو رو ۸ تیکه میکنه..نهههه عالیه فکر کنم اواخر اضافع میکنه چون نمیپزه خیلی خیلی خوشمزست

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷