2777
2789
عنوان

دوستم متاهله ودنبال پسر عموی

405 بازدید | 25 پست

بچه ها من ازتون مشورت میخوام خواهرانه بهم راهنمایی بدید 

من دوست دبیرستانم چندوقت پیش پیام داد بهم احوالپرسی واینا  باهم صمیمی بودیم تقریبا ...من قبلا یکبار زن عموم اومده بودن خونمون این دوستمم اومده بود خونمون واسه کار مدرسه چیزی ازم بگیره  الا دانشجوام

زن عموم دیدش ازش خوشش اومد 

دوستم بدنیست چهرش وسرزبون داره ..... وخیلی شیطونه تقریبا 

زمان دیپلم ..مادرم اومد مدرسه دوستم دید بهش گفت جریان خواستگاری وزن عموم واینارو 

هستید بقیشو بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فارغ از هرچیزی و حتی موضوع تاپیک فقط خواستم بگم تف تو روی آدم خیانتکار و هرزه.☺️

ادامه بده اسی

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

دوستم بهم پیام داد احوالپرسی کنه 

حال پسر عموی منو پرسید ..گفت چیکار میکنه ...انگار میخواست وصل شه بهش یه جوری ...

توپروفایلش عکس یه نوزاد دیدم .....بقلش 

بهش گفتم این کیه مریم ...برگشته میگه برادرزادمه تازه بدنیا اومده .....

دوستم بهم پیام داد احوالپرسی کنه حال پسر عموی منو پرسید ..گفت چیکار میکنه ...انگار میخواست وصل شه به ...

به من گفت چند باری پیام داده به خط پسر عموم در دسترس نبوده 

بهش گفتم خطش اینارو عوض کرده ‌.....بهم گفت آیدی اینستا وخ، جدیدشون بدم بهش .

خدا بهم رحم کر. ندادم وگرنه بد بخت میشدم 

نمیدونم چطوری انقدر بی حیا شده وهرزه .

ولی متوجه شدم دوسال ازدواج کرده وچندماهی هست زایمان کرده

همچين اتفاقي هم براي من افتاد دوستم وقتي مجرد بود با دوست همسرم وارد رابطه شد و بعد رابطشون بهم خورد و جدا شدن هرودو ازدواج كردن و بچه دارن منم دوستمو ديگه نديده بودم تا اينكه بعد از شيش هفت سال در به در دنبالم گشت و پيدام كرد و خلاصه گفت ميشه دوباره واسطه ي رابطه ي ما بشي😳 گفتم دوتا بچه داري خجالت بكش اونم زن و بچه داره زدم از همه جا بلاكش كردم رفته بود در خونه ي مامانم 😂😂😂

به من گفت چند باری پیام داده به خط پسر عموم در دسترس نبوده بهش گفتم خطش اینارو عوض کرده ‌.....بهم گف ...

اونم رفته بودم مدرسه هنرستانم اصل دیپلمم بگیرم واسه دانشگاه یکی دیگه ازدوستام که تومحله این رفیقم دیدم بهم گفت 

وگرنه من اصلا نمیفهمیدم .....

اونم رفته بودم مدرسه هنرستانم اصل دیپلمم بگیرم واسه دانشگاه یکی دیگه ازدوستام که تومحله این رفیقم دی ...

خدا ذات آدما رو می‌کنه اگه بخواد 

من گفتم بهش بزار از پسرعموم اجازه باز نشده اگر مشتاق بود بهت بدم 

دوست من بیست سالشه 

واقعا خجالت میکشم ازخودم همچین آدمی رفیقم 

همچين اتفاقي هم براي من افتاد دوستم وقتي مجرد بود با دوست همسرم وارد رابطه شد و بعد رابطشون بهم خورد ...

من توشوکم واقعا 

نمیدونم چی بهش بگم 

گفت من سینگل به گورمو .... بعد حسام به کسی وابسته نشدموو

2790
2778
2791
2779
2792