2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

169 بازدید | 21 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

من دنبال یه دکتر خوب برای درمان تنبلی تخمدانم توی تهران هستم . لطف میکنید کسانی که این بیماری رو داشتن و درمان شدن ، اسم دکترشون رو بنویسن برام .ممنون میشم ازتون . بشدت این بیماری زندگیم رو مختل کرده ، دوساله درگیرشم ، توی شهرستان نتیجه نگرفتم .خواهشا راهنماییم کنید ❤️🌹🌹

تعداد رای : 1
نظرسنجی
الزامی
1
100%
الزامی
0
0%

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام پیج فلورا تاجیک رو تو اینستاگرام سرچ کن به انگلیسی افراد زیادی با اصلاح سبک ایشون درمان شدن

بله ایشون رو میشناسم و تحت درمان یکی از شاگردهای ایشون توی شهرستان بودم ولی نتیجه ای نگرفتم . به این دلیل خواستم کسانی که نتیجه گرفتن و درگیر این بیماری بودن اسامی دکترشون رو لطف کنن و بگن بهم 

بله ایشون رو میشناسم و تحت درمان یکی از شاگردهای ایشون توی شهرستان بودم ولی نتیجه ای نگرفتم . به این ...

یعنی حداقل ۶ماه  اصلاح سبک کامل کردین و درمان نشدین؟

از ما چه مانده...غیر از آرزو ؟

یعنی حداقل ۶ماه اصلاح سبک کامل کردین و درمان نشدین؟

اصلاح سبک یکسال انجام دادم و دکتر بهم گفت که ۸۰ درصد این اصلاح سبک رو انجام بدید نتیجه میگیرید ولی من نتیجه ای نگرفتم ، نمیگم کامل اصلاح سبک کردم ولی بیشتر ممنوعیات غذایی رو گذاشتم کنار ، ورزش یوگا و پیاده روی انجام دادم و یسری کارای دیگ 

ببخشید یعنی با دارو درمان شدید ؟ یا اصلاح سبک هم داشتید؟

من فقط متفورمین خوردم..بعداز ۳ ماه هم که فکر میکردم باردار نمیشم چون تنبلی داشتم اقدام کردیم ۳ ماه..که ماه سوم باردارشدم...فقط دکتر معینی بهم گفت چه روزایی رابطه داشته باشم..همین

اصلاح سبک یکسال انجام دادم و دکتر بهم گفت که ۸۰ درصد این اصلاح سبک رو انجام بدید نتیجه میگیرید ولی م ...

من خودم هم تصمیم به اصلاح سبک داشتم ولی حالا شما میگین چندان موثر نبوده 

ببین عزیزم طبق مطالعه متوجه شدم  تنبلی تخمدان به طور کامل قابل درمان نیست،  مثل حساسیت فصلی می مونه که تموم عمر باهاته

فقط با ی سری داروها و اصلاح سبک فقط میشه کنترلش کرد

البته برای من ورزش ،خواب کافی و به موقع ، و کنترل سطح استرس خیلی تاثیر خوبی داشته

بنظرم شما که تا الان اصلاح سبک انجام دادی در کنار دکتر رفتن  ادامه بده حیفه رها کنی

ان شاءلله هرچه زودتر علائم بهبودی برات حاصل شه

از ما چه مانده...غیر از آرزو ؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز