خداوند مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 994 عنوان دوستان یکم دردودل و راهنمایی 210 بازدید | 7 پست ۱۰سال ازدواج کردیم ۱ بچه ۳ساله داریمهمسرم مدتیه میگه بهم حسی نداره و بیا توافقی طلاق بگیرمنمیدونم دلیلش چیهخیلی داغونم خیلی 1403/06/22 | 20:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خداوند مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 994 کسی هست اینجور بوده باشه شوهرش وبعد خوب شده بانه؟؟
بادووم_خانوم عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 414 شاید بحث و کدروتی بینتون هست شاید فشار کاری روانی روشه میخاد خودشو خالی کنه الکی میگه شاید خدایی نکرده پای زن دیگه ای وسطه تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴
خداوند مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 994 شاید بحث و کدروتی بینتون هست شاید فشار کاری روانی روشه میخاد خودشو خالی کنه الکی میگه شاید خدایی نکر ... نه خودش میگه پای کس دیگه درمیون نیستفقط نمیتونه دیگه زندگی کنهدلیلش هم اینه دیگه به من حسی نداره
بادووم_خانوم عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 414 نه خودش میگه پای کس دیگه درمیون نیستفقط نمیتونه دیگه زندگی کنهدلیلش هم اینه دیگه به من حسی نداره فقط یه احتماله که زن دیگه ای درکار باشه ولی باشه هم قطعا نمیاد بگه هست معمولا هم وقتی سرشون یه حا دیگه گرم میشه این حرفا رو میزنن تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴
خداوند مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 994 فقط یه احتماله که زن دیگه ای درکار باشه ولی باشه هم قطعا نمیاد بگه هست معمولا هم وقتی سرشون یه حا دی ... نمیدونم والله خدا میدونهمیخوام مهریه ام روبزار اجراولی باز میگم فرصت بدم شاید خوب بشه
بادووم_خانوم عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 414 نمیدونم والله خدا میدونهمیخوام مهریه ام روبزار اجراولی باز میگم فرصت بدم شاید خوب بشه یه مدت زیرنظر بگیرش اقدام دیگه ای نکن اگه قبول کرد مشاوره برین تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴
دخترbarani عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 سلام عزیزم یکی از سوالات رو تو همینجا دیدم سوال منم بود میخواستم ببینم رفتی دکتر بهت چی گفت دقیقا تاپیک اخرمهممنون میشم چک کنی تاپیک آخرم رو لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚