2777
2789

بابا توروخدا کمکم کنید نمی‌دونم چیکار کنم می‌خوام با سهمیه برم تیزهوشان ولی همش سرکوفت میخورم چه می‌دونم مثلا داداشم قبول شده قرارهای برم پیش خواهرم مامانم میخواد من رو ضایع کنه بهم میگه اگه دیدم تو تیزهوشان کاری کردی کسی خوشش نیومد میارمت بیرون جلو خواهر و برادرم غرور برام نمونده داداشم و..همش بهم میگن تو یه خنگی که قبول نشدی داری با سهمیه ما میای نمی‌خوایم با سهمیه ما بیای یک ماه هست یه مدرسه دیگه ثبت نام کردم نتایجم سه چهار رو روز دیگه میان به بابام گفتم من دیگه نمیام تیزهوشان داد و بیداد که به چه حقی نمیری میگم می‌خوام برم تیزهوشان میگن به چه حقی میخوای بری چیکار کنم😔سرکوفت شدید و تحقیر میشم کل خانواده همش من رو تحقیر میکنن که ما همه تیزهوشان هستیم فقط تو نیستی تو خنگی تو کودنی

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

خداروشکر برا تیزهوشان سهمیه نیست

هست خواهرم خوبشم هست

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر برا تیزهوشان سهمیه نیست

عزیزم سهمیه چند قلویی هست

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

میخوای چیکارتو که کنکور قبولیقبولم نباشی استخدامی قبولیاونم نباشی با تبصره بنیاد شهید استخدامیراحت ب ...

بنیاد شهید چیه عزیزم من سهمیه اینا رو ندارم سهمیه چند قلویی دارم

نمیدونم چی بگم ولی اگه میدونستی ما چه بدبختی واسه این ازمون کشیدیم درجا خودتو دار میزدی

سهمیتو برا تیزهوشان نسوزون نگه دار واسه کنکور تا تفرین بیشتری پشتت باشه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ما سهمیه ای نیستی نمیفهمم چیمیگی🙃

چون کل عمرمو مث چی خوندم:)))

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
هع میدونی چند نفر شبانه روز برا اون تیز هوشان تلاش کردن که با هوش استعداد خودشون برن تیزهوشان نه با ...

عزیزم سهمیه پدر چیه سهمیه چند قلویی چرا بدون اگاهی حرف میزنید

ما سهمیه ای نیستی نمیفهمم چیمیگی🙃چون کل عمرمو مث چی خوندم:)))

عیزیزم حرفاتون خیلی زشته چون فکر میکنید دارم حق کسی رو میخورم من سهیمه جانبازی و اینا ندارم سهمیه چند قلویی یک صندلی اضافه در تیزهوشان

نمیدونم چی بگم ولی اگه میدونستی ما چه بدبختی واسه این ازمون کشیدیم درجا خودتو دار میزدیسهمیتو برا تی ...

اینا چیه شما میگید چرا مردم این ملت خنک شدن چرا فکر میکنید همه سهمیه شهید و جانبازی دارن تنها سهمیه تیزهوشان چندقلویی هست