دوسه تا بادیگاردم داشت اینم با ناز و ادا و غرور و عجله رد میشد 😐مردم جیغ و التماس و خودکشی میکردن براش
این کی معروف شد اصن😐
🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اصلا تحویلشون نگیرید من یه بازیگرو دیدم که قبلا فقط تو شهر خودمون بازی میکرد الان دیگه تو تهران بازی میکنه یه بار تو کتابخونه شهرمون دیدمش همچین افاده میومد از خودش برای در و دیوار قیافه میگرفت یعنی دریغ از یک نفر که برن پیشش😬😅 اصلا هیچکی تحویلش نمیگرفت
پدر ماها دستشون تو کار بود نمیرفتیم؟!درسته ملت بزرگشون میکنن و من یکی هیچ وقت در اون حد سلبریتی هارو ...
معلومه که میرفتیم ولی ادعا نمیکردیم کار خودمون و زحمت خودمونه و بابامونم هیچ نقشییی نداشته
حداقل اش این بود که هیچی نمیگفتیم
مشخصه که نتیجه پارتی بازیای پدرشه دیگه
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین
من ندیدم فیلماشو ولی خب طبیعتا خودشم یکم زحمت کشیده و به همراهش حمایت زیاد پدرشم داشته کم نیستن بازی ...
حرف من چیز دیگه ایه...
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین