2777
2789
عنوان

نفس بازغی😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7566 بازدید | 40 پست
بچه پژمان بازغی؟ این‌قدر بدم میاد از باباش

اره این

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیه بلاگره؟

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

چرا اخه اینطوری خودشونو از چشم میندازن

ب خودت بیاا دختر😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مثه مهران مدیری که اصلا جواب سلام طرفداراشو نمیداد

کجا ؟

فیلمش هست ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

باورم نمیشه همسن منه🥲

خدایا شانس بده

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

پدر که دستش تو کار باشه همین میشه...بعدم ملتو اسکل میکنن میگه بابام هیچ نقشی نداره اره بابا دوبار

پدر ماها دستشون تو کار بود نمیرفتیم؟!

درسته ملت بزرگشون میکنن و من یکی هیچ وقت در اون حد سلبریتی هارو گنده نمیکنم که برم امضا و عکس بخوام...

ولی در کل خیلی کم پیش میاد پدر مادر آدم تو یه کار موفق شن و بچه هاشونو دخیل ندن توش ، به هر حال پدره هم زحمت کشیده و اگه دختره استعداد داشته باشه چی میشه باباش کمک کنه

کجا ؟فیلمش هست ؟

من تو تلگرام دیدم اصلا هم عجله نداشت خیلی آروم و آهسته رفت سمت ماشینش سوار شد رفت یکی حالا پشت سرش ازش فیلم میگرفت و نزدیک ۵ بار گفت سلام آقای مدیری اینم اصلا حتی جوابش نداد، واسه تازگیاست این اتفاق

دقیقا😐

ی فیلم با شهاب حسینی بازی میکرد..یعنی ریده بود تو فیلم انقد مصنوعی بود

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..