2789
عنوان

روتین پوستی

134 بازدید | 15 پست

سلام دوستان واقعیت من یه مدت از نظر روحی حالم خوب نبود و کلا رها کردم خودم رو و واقعیت از بچگی اتقدر مشغول درس خوندن بودم اصلا نه لباس‌میخریدم نه ارایش الان میخام یکم تغییر گنم دلم میخاد به خودم برسم میشه لطفا راهنمایی کنید چی بگیرم که پوستم خوب باشه و کلا مرتب و خوب به نطر برسم لباس و عطر رو هم بگید البته باقیمت معقول 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوبه برا اینکه صورتم چروک نشه واینکه گونه هام یکم پوست پرتقالی شده

میدونی روتین پوستی که تجربه بقیه باشه یا خودت خودسر بگیری اکثر مواقع اصلا جواب نمیده خیلی وقتام به پوستت سازگار نمیشه و بدترش میکنه و فقط میشه هزینه الکی بهترین راه اینه بری دکتر پوست

برای لباس هم پیج های لباس و استایل و..نگا کن چون من متاسفانه تو این مورد تجربه ای ندارم

سایت شرکت لیاتیم ثبت نام کن (محصولات آرایشی مراقبتی پوست مو

محصولاتش رو به قیمت* تولید بگیر

تخفیفات پلکانی هم داره

و رضایت مشتریان و نظرات در سایت هست

تحت لیسانس سوئیسِ

بدون پارابن-الکل و آلومینیوم /بدون سولفات

نماینده شرکت در روبیکا لینک رو بگیر

@trustisho

+مشاوره رایگان پوست و مو کارشناسان لیاتیم

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
سایت شرکت لیاتیم ثبت نام کن (محصولات آرایشی مراقبتی پوست مومحصولاتش رو به قیمت* تولید بگیرتخفیفات پل ...

چ ریز تبلیغ کردی

استاتر یکم هزینه کم و روتین پوستی خوب برند معروف بخر ک نتیجه کارشو پس داده باشه.ن این برندهای نتورکی مزخرف

کاربری دست دونفره🙂🤗
چ ریز تبلیغ کردیاستاتر یکم هزینه کم و روتین پوستی خوب برند معروف بخر ک نتیجه کارشو پس داده باشه.ن ای ...

از چه برندی استفاده کردی نتیجه گرفتی؟؟

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
چ ریز تبلیغ کردیاستاتر یکم هزینه کم و روتین پوستی خوب برند معروف بخر ک نتیجه کارشو پس داده باشه.ن ای ...

میتونی معرفی کنی یه ابرسان خوب که باعث تیرگی پوست تشه برا پوست مختاط خوب باشه من پوستم نسبتا خشکه اما جوشم میزنم 

۲۷ سالمه کرم زیرچشم هم بزنم؟

برا چاق شدن صورتم راهی هست 

میتونی معرفی کنی یه ابرسان خوب که باعث تیرگی پوست تشه برا پوست مختاط خوب باشه من پوستم نسبتا خشکه ام ...

منم پوستم مختلطه اول برای چاق شدن صورتت اگر میتونی برو باشگاه و بعد باشگاه مواد نشاسته دار تو برنامت بچین.

ی مدت سیب زمینی اب پز بخوربرای پرشدن صورت خوبه.سمت پودر های چاقی گین اپ و کوفت زهرماری دیگ نرو عوارض خاص خودشو داره.ژلاتین و پودر ژله صبح درست کنم و همراه صبحونت بخور برای کلاژن سازی صورتت خوبه و چاقی

من هر چی برند بگی امتحان کردن از ارزونترینش تا گرونترینش

بالاخره ی مارک خوب و کارداده پیدا کردم ک کسی ازش تجربه بد نداشت.برای فوم شستشو درمالیفت مدل ملالیفتش استفاده کرده پوست صورت چن درجه روشن تر میکنه.صابون شستشو صورت مدل نو اکنه سالیسیک اسید هم برای جلوگیری از جوش عالی عمل میکنه. کرم ابرسان  نو اکنه مدلGe

کاربری دست دونفره🙂🤗