2777
2789
عنوان

کیاا کودک درونشون فعاله???

1782 بازدید | 124 پست

اوناییی که کودک درونشون فعاله خیلی احساساتی هستن.حاشیه ایی نیستن.زود میبخشن. راحتن و دوست دارن باهمه دوست بشن.دورو نیستن.

شادن....

ولی خیلی ضربه میخورن.چون خیلی ساده هستن.

تا حالا شده همسرتون بهتون بگه بچه???

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ گفتي دقيقا خصوصيات منه..

مامانم ميگه واي اين پشت سرت چقد حرف زده باز جواب سلامشو ميدي..براحتي ميبخشم.، 

عاره شوهرمم بارها شده بهم گفته اين بچه بازيا چيه.. 

بخاطر همين يكم دارم ازش دور ميشم متاسفانه ب اجبار.. 

خدايا مرسي عشقمو آفريدي...
من...مثلا دیشب طی یک عملیات با سس موشکی بهش حمله کردم😂😂😂

😄😄😄😄 منفجر شدن??

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
بیشتر ببینید

نه نگفته ... ولی من خیلی کودکم درونم فعاله بعضی اوقات دلم نمیخواد فعال باشه ها 

ولی خب نمیخابه اصن  

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
واس من قسمت شیطنتش خیلی فعال 😕

یه حالی میدهههههه😀

بیشتر ببینید

من هستم✋ جز مورد آخر ضربه خوردن و خیلی احساساتی بودن بیش از حد و در عین حال که  اخلاق درونم یا به اصطلاح کودک درونم زندست که بیشتر منظور لطافت قلب و روح هست از این لفظ ؛هواسم هست ضربه نخورم از اطرافیان و ضربه نزنم

من کووودک درونم خیلییییی فعاله شوهرم همیشه میگه هیچوقت بزرگ نشو 

الان پسرم دوماهشه میخوابه میرم تو اتاقش با وسایلاش ور میرم 😀😀😀😁خلاصه کلی بچه بازی در میارم 

👼پسرم تاج سرم 👼

من هاپوی درونم فعاله....بلانسبت ها

ولی خیلی زودعصبی میشم.جدیداهم خیلی کم طاقت شدم یکی بهم یه چیزبگه توجه نمیکنم طرف کیه میتوپم بهش.مامانم اینامیگن بچت بدنیامیومداطرافیان راحت میشدنا

ولی راست میگی..اینجور آدما حساس ترن

خیلی زیاد

بیشتر ببینید