2777
2789
عنوان

نامزدم تاحالا برام گل نگرفته

236 بازدید | 11 پست

چیکار کنم؟ پنج ماهه با همیم

رفتاراش خیلی خوبه بچه ها ولی هیچوقت تاحالا واسم گل نخریده یکی دوبارم ب شوخی بهش گفتما ولی خب پیش نیومده.

الان با یه بهونه الکی قهر کردم و این اولین قهرمونه

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر گل قهر میکنی واقعا ک 

براش عادی میشه این رفتارات عزیزم 

یه حا بیرون می رین کنار گل فروشی وایسا ذوق کن بگو من گل میخوام بعد ک گرف ازش تشکر کن بوسش کن بگو وای چ قد خوشحالم کردی اقای جنتلمن و فلان و بسار 

به خاطر گل قهر میکنی واقعا ک براش عادی میشه این رفتارات عزیزم یه حا بیرون می رین کنار گل فروشی وایسا ...

اره اینم خوبه. دیگه نمیتونه نخره. تازه وقتی خرید و واکنشش رو دید دیگه تشویق میشه دوباره بخره بعد یه مدت هم احتمالا عادت میکنه

موقع ای که نامزد بودم همسرم یه شهر دور بود گفت سوغات چی میخوای گفتم هیچی من با یه شاخه گلم خوشحال میشم

(ولی تو دلم منتظر بودم ببینم چی میاره )

سه شاخه گل و یه پاکت شیرنی اورد

ولی من سوغاتی میخواستم  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
به خاطر گل قهر میکنی واقعا ک براش عادی میشه این رفتارات عزیزم یه حا بیرون می رین کنار گل فروشی وایسا ...

ینی بنظرت علت مسخره ایه؟

ب شوخی زد تو بازوم منم گفتم نه تو منو زدییب و باهاش قهر کردم هر چیم اومد منت کشی گفتم حوصلتو ندارم

منم شوهرم هیچوقت نمیخره فقط تو تولدم

خب منم دلم میخواد این همه ادم رمانتیک کجان این حای یه دوستت دارم میخواد بگه سختشه کلا زبون باز نیس

موقع ای که نامزد بودم همسرم یه شهر دور بود گفت سوغات چی میخوای گفتم هیچی من با یه شاخه گلم خوشحال می ...

آره واقعا خرن ؟!