2777
2789
عنوان

مهمون از راه دور اومده خونمون 😭

276 بازدید | 13 پست

اینجان همکار شوهرمه با زنشو برادرزنشو دوتا بچه واقعا امروز صبح دیگه داشت کفرم در میومد از دستشون قصد ندارن فک کنم برگردن کاش همین بود خانومه که اصلاااا دست به سیا سفید نمیزنه شوهرشم کلا بچه ها رو آماده میکنه غذا دهنشون میزاره همشم دنیاله زنشه خانوم خانوم چیزی نمیخوای  کلا اعتقادی به شیتن دست و پا ندارن از بیرون میان همینجوری میشینن سر سفره منم خونمون‌ تازه خریدم وسیله هام تشک به ملحفه هام تازه س دوشبه با همون عرق و دست و پای نشسته میرن تو رختخواب 😭😭 کل اتاق خواب مونو پر کردن وسیله خاشون خیلی کثیفن اصلا خانومه حموم تمیزه شوهرم دوستشو بزور فرستاد اما زنه تمیزه با بچه خاش بچه شون پاهاشون انقد کثیفه که فرشامون سیاه شده😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش تقصیر شوه که انقد رو میده الان خودشم مونده که چرا تعارف کرد بیان انقد شعور ندارن همینجوری دست خالی پاشدن اومدن خونه طرف تلپ شدن نمیدونم چجوری روشون میشه ما خونه خواهرمم پیریم حداقل یه کیلو شیرینی میبریم زشت نباشه طرف از کرمان اومده عرضه نداشته یه بیشته قاووت یا زیره به عنوان سوغاتی شهرسون بباره من کلی ندارم شام و ناهار چیدم اما امروز تصمیم دارم ماکارونی بزارم

سلام.  عزیزم ببین سخته خیلی رو اعصاب هم باشن به خاطر خدا و اینکه مهمون هستن حبیب خدا سعی کن بتونی کنار بیایی خدا شاهده اتفاقایی که من جدید با چشم خودم دیدم اگه برات تعریف کنم معجزه خدا و میبینی

بعداز سالها باردار شدم و انشالله قسمت همه خانم هایی که منتظر بچه هستن توکل به خدا❤🌹
الکی تلفن بزن به خونتون بعد گوشی را بردار مثلا دور از جون خانوادت تصادف کردن رفتن بیمارستان، بعد بگو ...

وای نههههه

خدا نکنه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂